מה שטוב באינטרנט?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם! (חדש דנדש)

כל משתמש אינטרנט חרדי מודע לקונפליקט שמצד אחד אנחנו רוצים אינטרנט מהיר יציב שנותן תמורה מלאה לכסף שאנחנו משלמים, אך מאידך מסונן ומוגן כמו שצריך.
מה שבפועל קורה שכולנו משלמים במיטב כספינו עבור אינטנרנט מהיר ומקבלים ספקיות אינטרנט צולעות ורעועות אך נשארים בלית ברירה.
לאחרונה מצאתי ברשת תוכנה חינמית לחסימת תכנים אך הייתי מעוניין לשמוע קודם מה דעתכם, האם מישהו ניסה זאת או מוכן לנסות (על אינטרנט פתוח)?
פשוט נקעה נפשי מהמצב הנוכחי.
אשמח אם תעזרו לי.

הורדה: http://www1.k9webprotection.com/get-k9-web-protection-free
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תוכנה נחמדה שאולי מונעת את האתרים הבולטים... אבל לא תמנע ממך לפגוש אתרים חדשים בתחום וכל ילד ימצא מהר איך לעקוף אותה....
אם השאלה היא בלי שום חסימה או עם זה אז ברור שעדיף עם...

• הוסף לסימניות
גם באינטרנט הפתוח לא הכל ורוד

בזק מבטיחים לך 10mbps

וכשאתה פונה אליהם שיוטיוב עובד לך לאט הם יגידו לך שזה רק בתוך הארץ

יש רק חיבור אחד מישראל לאירופה שדרך זה ישראל מחוברת לכל העולם
ומבחינה טכנית הם לא יכולים לתת מהירות גבוהה לחו"ל

• הוסף לסימניות
כל זמן שאתה יודע את הקוד וזה בשליטתך - זה לא חסימה. (אא"כ אתה מתכוין חסימה לילדים, אבל בד"כ הילדים יותר חכמים מההורים במחשבים).
ולמה אתה חושב שספקים כשרים יותר צולעים מהלא-כשרים? כשמנויים על ספק כשר תולים כל האטה ב'כשרות'...

• הוסף לסימניות
אני עם רימון ואני מצליח לנצל את כל התעבורה של ה10 מגה ביט של הנט שלי, נכון זה לא קורה בבין הזמנים בכל שעות היום הנורמליות אבל בגדול מהירות ההורדה אצלי מנוצלת.
לא מזמן הייתי צריך להוריד סדרת הדרכות וידאו לקח לי להוריד 1GB במשהו כמו עשר דקות! כן קראתם טוב 10 דקות כל ההורדה עברה כמעט על מהירות של כמעט מגה בייט (990 KB) ונחשו מה? יוטיוב עדיין איטי בטעינת וידאו... לא ממש ברור מה קורה שם זה בטוח

• הוסף לסימניות
אני מודע לעובדה שיש עוד ספקיות לא חסומות וגם איטיות ומלאות בעיות כרימון (...יצא בלי כוונה...)

אבל העובדה שבכל בינה''ז וצום וכו אני נמצא מול שוקת שבורה מתסכלת.

למרות שבזמני שפל כמו שעות הבוקר אני מוריד גם על 1300kbps

בכל אופן אני לא מרוצה מרימון גם בגלל זמן ההמתנה הארוך לשירות (20 דקות+) ואין לי לאן לברוח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;652460:
גם באינטרנט הפתוח לא הכל ורוד

בזק מבטיחים לך 10mbps

וכשאתה פונה אליהם שיוטיוב עובד לך לאט הם יגידו לך שזה רק בתוך הארץ

יש רק חיבור אחד מישראל לאירופה שדרך זה ישראל מחוברת לכל העולם
ומבחינה טכנית הם לא יכולים לתת מהירות גבוהה לחו"ל

היה פעם אחד היום יש שניים
ובכל מקרה יהיה עוד שני חיבורים חדשים אחד בסוף שנה והשני בעוד שנתיים

וסליחה על התשובה לגבי יוטוב זה תומך טכני שלא יודע מה הוא מדבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;652714:
ונחשו מה? יוטיוב עדיין איטי בטעינת וידאו... לא ממש ברור מה קורה שם זה בטוח

ברימון התכנים של גוגל עוברים דרך שרת זיכרון מטמון Cache הוא הגורם לאיטיות של וידאיו

מי שעוקב אחרי הפורום כאן זוכר לודאיו לפני 6 חודשים בעיות עם GMAIL שאנשים ראו חשבונות של לקוחות אחרים זה נבע מאותה סיבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה