מה שם המוצר?

• הוסף לסימניות
יש לי כמה דיסקים קשיחים פנימיים רגילים שאני רוצה לחבר למחשב באופן חיצוני כדי להעתיק נתונים.
איזה מוצר מחבר לי אותם באופן חיצוני (יש קופסא כזו)

• הוסף לסימניות
אני מדברת על המוצר הפשוט מפלסטיק שמתחבר לדיסק קשיח ולמחשב עם USB

• הוסף לסימניות
מארז לדיסק קשיח, יש באייבורי אם הבנתי נכון מה כוונת השאלה (אני לא סגור על זה...)

• הוסף לסימניות
אם זה גודל 2.5 כמו של ניידים וSSD
מספיק כבל מתאם SATA לUSB ללא צורך
בחשמל
אם זה 3.5 צריך כבל חיבורים עם חשמל כמו תחנות עגינה

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למה שיש כאן לדעתי.
בעברית זה פשוט נקרא כבלים ומתאמים ‏כבל ‏USB ‏sata .

אם את רוצה לשאול לתקופה קצרה, אשמח להשאיל.
זה לא מוצר שמיש למי שלא מתעסק עם זה כדרך קבע, אז חבל על הכסף

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למה שיש כאן לדעתי.
בעברית זה פשוט נקרא כבלים ומתאמים ‏כבל ‏USB ‏sata .

אם את רוצה לשאול לתקופה קצרה, אשמח להשאיל.
זה לא מוצר שמיש למי שלא מתעסק עם זה כדרך קבע, אז חבל על הכסף
כמה ששקלים באיביי

• הוסף לסימניות
נכון, אבל נשמע שהיא צריכה בזמן הקרוב.
החיסרון באיביי זה זמן ההמתנה וכו'.

בקיצור, הצעתי לשאול ממני אם היא רוצה לחסוך את הזמן.
אשריך שוב זה יעזור רק אם זה 2.5
אם 3.5
יש פתרונות טיפה יותר יקרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה