- הוסף לסימניות
אלופה!!!!!!!!!!!!!!!
שמןמה אפשר לשים במקום החמאת קקאו?
השאלה אם זה יחזיק אותו דבר (שהשוקולד לא יימס)
כמדומני על 100 גר שוקולד זהמה אפשר לשים במקום החמאת קקאו?
@חנה חיה קודם כל וואו ענק על הכישרון ועל השיתוף!חיתוכיות בייגלה / אפרת ליברפרוינד
שכבה 1
100 גר בייגלה שמיניות קצוץ גס
80 גר פצפוצי אורז
200 גר שוקולד
4 כפות גדושות חמאת בוטנים
להמיס שוקולד + חמאת בוטנים ולערבב הכל יחד. לשטוח בתבנית 20*30
שכבה 2
200 גר שוקולד לבן
2 כפות גדושות חמאת בוטנים
להמיס יחד ולמרוח על שכבת הבייגלה
שכבה 3
200 גר שוקולד מריר
150 מל ריצ
להמיס יחד ולשפוך מעל לנער את התבנית למראה חלק
להקפיא היטב ולחתוך
אני רציתי לשדרג והשתמשתי בקרמים אחרים והתפשלתי עם זה כי זה מידי שומני שמתי שכבה אחת קרם פוררו רושה ושכבה שניה עם קרם רפאלו
עשיתי בלי קשר למישהי אחרת עם חמאת בוטנים נחתך יותר יפה
אבל הטעם טעים מאוד
צפה בקובץ המצורף 1543032
הכנתי את החיתוכיות, הקפאתי והן לא נחתכות טוב- השכבה למטה ממש מתפוררת בצורה לא יפהלא הקפאה רצינית, כאילו את שמה שכבה מקפיאה ממיסה שכבה הבאה מקפיאה שוב
אם מקפיאים במקפיא אז בין השניה לשלישית לא צריך בכלל הרבה זמן
וואי איזה מבאס...הכנתי את החיתוכיות, הקפאתי והן לא נחתכות טוב- השכבה למטה ממש מתפוררת בצורה לא יפה
יש לך רעיון איך אפשר להציל את זה? רציתי את זה לארוע...
התכונתי לפתרון נוסח- חצי קפוא/ לגמרי מופשר/ סכין קצבים/ משוננת / חלקה... (גילוי נאות: תמיד חותכת כשהעוגה קפואה בעזרת סכין טבולה במים רותחים)וואי איזה מבאס...
אני ממש מנסה לחשוב מה. גם לי לא כל החתיכות יצאו יפות אבל הרב הגדול כן
בטח לא מתחשק לך לשים בתוך מנג'ט אבל אולי זו האופציה...
חתכתי ישר מהמקפיא עם הסכין הידועההתכונתי לפתרון נוסח- חצי קפוא/ לגמרי מופשר/ סכין קצבים/ משוננת / חלקה... (גילוי נאות: תמיד חותכת כשהעוגה קפואה בעזרת סכין טבולה במים רותחים)
מה שלא יפה מספיק יאכל בשמחה אצלנו בבית...
מתכון מטורף של מגנומים ביס (ללא ציפוי)!אני לא רוצה מפירות,
אני רוצה משוקולד..
אם למישהי יש מתכון של שוקולד,
אבל ללא ציפוי, אשמח ממש תודה!
למה הצצה קטנה ? לא תראי לנו את כל הבר. ? את העיצוב של כל האירוע? אם זו רמת הקינוחים בטח יש לך עוד תמונות שוותאז היתה עוד בת מצווה ברוך השם! אם עומס רק משמחות.
והבטחתי לשתף בקינוחים.
אז הצצה קטנה למה שהיהצפה בקובץ המצורף 1542911
זה בגדול היו הקינוחים הם היו מונחים על האי במטבח שמחובר לסלוןלמה הצצה קטנה ? לא תראי לנו את כל הבר. ? את העיצוב של כל האירוע? אם זו רמת הקינוחים בטח יש לך עוד תמונות שוות
@חנה חיה חייבת את המתכון של הפררו רושה!!!
נראה טיל!
יש סיכוי להעלאות את זה?
אני רוצה להכין ליום הולדת לאמא שלי השבוע....
סורי שלא העליתי עד כה@חנה חיה אשמח למתכון של הפררו רושה
תודה.
סורי שלא העליתי עד כה
פורו רושה בציפוי בלונדי
אגוזי לו קלויים שלמים
160 גר מחית פרלינה נוגט
60 גר שברי וופל
50 גר אגוזי לוז קלויים גרוסים
150 גר שוקולד מריר איכותי (קליבו למשל)
קמצוץ מלח דק
ממיסים שוקולד ונוגט ומוספים את שאר החומרים
להכניס לשקית זילוף ולהעביר לתבנית עיגולים (כמעט שלמים)
ובאמצע לדחוף אגוז לוז
למי שאין תבנית? לא חייבים פשוט זה יוצר עיגולים שווים ויפים
להקפיא
לציפוי 200 גר שוקולד בלונדי
10 גר חמאת קקאו
50 גר אגוזי לוז קלויים גרוסים
להמיס ולצפות
לי יש כזה של סילקוסמארט 0משו כזה) אני ידעת שיש לזה חיקויים גםתודה על המתכון, נראה מעולה.
יש לי 2 שאלות
יש כזה דבר תבנית סיליקון של כדורים??
איך את מצפה את הכדורים? נועצת קיסם?
תודה על המתכוןחיתוכיות בייגלה / אפרת ליברפרוינד
שכבה 1
100 גר בייגלה שמיניות קצוץ גס
80 גר פצפוצי אורז
200 גר שוקולד
4 כפות גדושות חמאת בוטנים
להמיס שוקולד + חמאת בוטנים ולערבב הכל יחד. לשטוח בתבנית 20*30
שכבה 2
200 גר שוקולד לבן
2 כפות גדושות חמאת בוטנים
להמיס יחד ולמרוח על שכבת הבייגלה
שכבה 3
200 גר שוקולד מריר
150 מל ריצ
להמיס יחד ולשפוך מעל לנער את התבנית למראה חלק
להקפיא היטב ולחתוך
אני רציתי לשדרג והשתמשתי בקרמים אחרים והתפשלתי עם זה כי זה מידי שומני שמתי שכבה אחת קרם פוררו רושה ושכבה שניה עם קרם רפאלו
עשיתי בלי קשר למישהי אחרת עם חמאת בוטנים נחתך יותר יפה
אבל הטעם טעים מאוד
צפה בקובץ המצורף 1543032
rhon.co.il
klinaky.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים