דרוש מידע מה שמים בחדרים לאורחים בשבת עליה לתורה/שבע ברכות?

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות לכיבוד בחדרי הארוח לאורחים המגיעים לשבת עליה לתורה.(חןץ מפצוחים, עוגות, שוקולד, ג'לי וכו) משהו אחר ושונה.
יש למישהו רעיון?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
מגש מחולק עם פיצוחים/שוקולדים/ג'לי
בקבוק שתיה עם כוסות
תוכניה

• הוסף לסימניות
קופסת טישיו (אפשר ליצור ממותג, יוצרים פריסה ומדפיסים על דף כרומו עבה, אם יש ידיים טובות יוצא מהמם!!)
מפה של האזור עם ציוני מיקום של האולם/בית כנסת
זמני תפילות של בתי כנסת באזור
צ'צ'קעס לילדים

1660578786357.png

• הוסף לסימניות
מלבד מה שנכתב
נרונים וגפרורים
טישו
אשפתון

• הוסף לסימניות
אטמי אוזניים.
מיותר..
בשבתות כאלה אין זמן למנוחה :)
מה שכן יעיל זה ...אקמול !
הייתי בשמחה של חוצניקים
הם נתנו בכל חדר תיק כמו של כלי רחצה רקום עם שם הזוג
בנוסף לכל הדברים הרגילים היה מארז של צמד משכך כאבים וזה היה להיט שמושי

• הוסף לסימניות
ראש לפאה.
יש מתקפל מקרטון.

• הוסף לסימניות
נרונים וגפרורים
טישו
סידור/תחינות
בחו"ל קיבלנו דורדרנט:)

• הוסף לסימניות
פרות חתוכים.
גם אני בעד חחחח

נריות, גפרורים, ותפילה להדלקת נרות
כל מזכרת עם הקדשה של "תודה שהשתתפתם וכד'"

והכי חשוב לתלות על הדלת מבחוץ שלט (שתלוי יפה על הידית)
"תעירו אותי מוקדם בבקר לזרוק סוכריות"

מזל טובבב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה