מה שמים על הפרגולה - שיהיה אפשר להוריד לסוכות ?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

יש לי את הבעיה הידועה
שהפרגולה שלי משמשת גם לסוכות
ומצד שני ביום יום צריך כיסוי כי יש הרבה שמש

עד עכשיו שמתי כמו פלסטיק כזה (מגיע בכמה צבעים שאפשר לבחור, שכחתי את שמו)
עם קרשים מלמעלה וחיבור עם ברגים עם לולאה, והייתי מוריד כל סוכות
הפתרון הזה החזיק כשנתיים, עד שזה התפרק לגמרי

מחפש בנרות פתרון נורמאלי שיהיה
א. בשאר השנה גגון טוב ומצל, ושיהיה אפשר לחבר אותו טוב (יש רוחות חזקות אצלי)
ב. שיהיה אפשר בסוכות להוריד אותו בקלות יחסית, ולשים שם סכך

נ.ב יש לציין שהפרגולה חזקה ויכולה להחזיק משקל רב יחסית

תודה מראש !!

• הוסף לסימניות
סנטף
מצורף תמונה על פרגולה
צבעים.jpg
סנטף על פרגולה.jpg
יש במגוון צבעים ואפי' שקוף

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה
זה מה שהיה עד כה, ועקב חיבור לא זהיר של מישהו שלא הרכיב את זה טוב בחזרה לאחר הפירוק של סוכות, אז זה התפרק לגמרי בעקבות הרוח
אני מחפש משהו יותר קל להרכבה, או איזה פתרון יצירתי מסויים אם מישהו יודע

• הוסף לסימניות
שמשונית הכוונה יריעת בד ?
אפשר קצת להרחיב ?

• הוסף לסימניות
אוקיי ראיתי תמונה של זה באיזה אתר
הכוונה שזה בד אטום ממש ? אגב הוא גם כבד?
אם אני רוצה לחורף אני צריך שיהיה מדרון שהמים ירדו ?
אגב איך תופסים את זה עם קורות למעלה ?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה