התייעצות מה שמים על פצע במקום יוד?

• הוסף לסימניות
אני הייתי אומר שאחרי הטיפול הראשוני של המשחה אנטביוטי ... ללכת לעשות בדיקות דם אם הזדהם חס ושלום הדם ..
כי הרי זה כבר די הרבה זמן פתוח ואי אפשר לדעת מה כבר הספיק לחטוף ...[אם יש חום אז מיד לבית חולים או לטרם לפחות].......

• הוסף לסימניות
אני הייתי אומר שאחרי הטיפול הראשוני של המשחה אנטביוטי ... ללכת לעשות בדיקות דם אם הזדהם חס ושלום הדם ..
כי הרי זה כבר די הרבה זמן פתוח ואי אפשר לדעת מה כבר הספיק לחטוף ...[אם יש חום אז מיד לבית חולים או לטרם לפחות].......
בפצעים שטחיים קל מאד לאמוד את המצב הפצע. אם הוא נסגר יפה, לא נפוח, לא חם למגע, אין שום סיבה להיכנס ללחץ.

משחה אחת מהמבחר שהציעו פה, לכמה ימים, והסיפור מאחוריכם בעזרת ה'. מכות קטנות זה חלק מהחיים.

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי שמה אותה תמיד
עד שקלטתי שיש את המופירוסין - משחה אנטיביוטית. שזה כמות הרבה יותר גדולה באותו מחיר (כמובן לא לעיניים)
מעניין באמת אם יש הבדל
יש גם סינטומיצין לעור בגודל הזה ובריכוז 3% (לעיניים זה 5%)

• הוסף לסימניות
באופן כללי ממליצה על אלו פירסט של פוראבר שיהיה בכל בית
פשוט פלאים
לכל חתך כויה פצע....
הוא פשוט מעולה!!

• הוסף לסימניות
בלת"ק
בפנטן פלוס מאד עוזר!!!! לפצעים פתוחים גם מחטא וגם סוגר את הפצע
3 פעמים ביום
וחשוב להוסיף שגם לא שורף!!
פשוט משחת פלאים
הרבה יותר ידידותית מהפולידין הנוראי

• הוסף לסימניות
יוד הוא החומר השורף, פולידין זה משחה שמיוצרת ממנו והיא לא שורפת.

הטיפות שמטפטפות מיד אחרי השפשוף וב24 שעות הראשונות נקראות "סרום" זה הנוזל של הגלד (לפני שהתקשה)
למוגלה לוקח זמן להיווצר, כי לוקח לחידקים זמן להתרבות.

• הוסף לסימניות
אני יועעת שאם רוצים לייבש את הדם שמים קפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה