דרוש מידע מה שעות הפעילות של שוק רמלה לוד היום בירושלים?

• הוסף לסימניות
מה יש בשוק?
מעניין ליציאה עם ילדות?
תלוי באיזה גיל
אם הן בגיל שיהנו לבחור לעצמן טבעת בשקל ותהיה להן סבלנות לחכות כשאת מסתכלת על מוצרים אז כן
שימו לב יש שעות שחם מאדדד בשוק
להביא הרבה מים ולשתות כל הזמן

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה גיל
אם הן בגיל שיהנו לבחור לעצמן טבעת בשקל ותהיה להן סבלנות לחכות כשאת מסתכלת על מוצרים אז כן
שימו לב יש שעות שחם מאדדד בשוק
להביא הרבה מים ולשתות כל הזמן
השוק לא מקורה?
אם אני מגיעה עם קו 33 איפה יורדים?ואיך מגיעים לשם?

• הוסף לסימניות
השוק לא מקורה?
אם אני מגיעה עם קו 33 איפה יורדים?ואיך מגיעים לשם?
מקורה
אבל חם
יש שם מאווררים שמרססים מים זה קצת עוזר, אבל עדיף לבוא בבוקר ממש, ב8. יותר נעים
לא יודעת איך מגיעים ב33. צריך להגיע לתחנת רכבת מלחה

• הוסף לסימניות
משהי יודעת מתי מתחילים למכור שם בגדים לחורף? (בדוכן של הבגדי תינוקות)

• הוסף לסימניות
@ווילי וונקה האם תוכלי בבקשה לאמר לי מחר האם המוכר של ה5 ש"ח נמצא?
לא ראיתי אותו היום
קצת מיהרתי אז אולי פספסתי
ולכל מי שמתעניין- ככל הנראה השוק במלחה נסגר! אחרי החגים.
יפתח במקום אחר
כשיהיו לי פרטים אגיד

• הוסף לסימניות
בינתיים באותו מקום
1666558841357.png

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם שוק רמלה בירושלים עדיין פעיל? שמעתי שהפעם האחרונה שלו הייתה לפני החגים...

• הוסף לסימניות
משמונה בבוקר עד השקיעה
בסביבות 4 בחורף מתחילים בהדרגה לקפל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה