דרוש מידע מה שעות הפעילות של שוק רמלה לוד היום בירושלים?

• הוסף לסימניות
יש מידע לאן השוק עבר?
אמרו לי שם לפני החג שתהיה פרסומת
איפה אפשר לבדוק?
לפני החג הייתי וכבר לא היה את הגג והמאווררים-היה נורא

• הוסף לסימניות
ביום שני האחרון התקשרתי ל106 אמרו שעוד לא יודעים לאן
נשמח לעדכון ממי שיודע/ת

• הוסף לסימניות
ידוע משהו לגבי השוק?
מתי יפתח?
ואיפה?

• הוסף לסימניות
משהו יודע איפה עבר השוק רמלה-לוד בירושלים??

• הוסף לסימניות
היום אמרו לי ב106 שלקראת פברואר
ולא יודעים איפה

ע"י בית הפרות?
מצוין ממש !

• הוסף לסימניות
יש עדכון להיום היכן זה נמצא? איך מגיעים לבעת הפרות?
משהו היה שם לאחרונה?

• הוסף לסימניות
נפתח שוק רמלה בירושלים?
מישהי יודעת מה המספר של המוכר שמוכר גרבי רגל(חרדי)/איפה משיגים את הגרביים האלה ממש דחוף לי!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נפתח שוק רמלה בירושלים?
מישהי יודעת מה המספר של המוכר שמוכר גרבי רגל(חרדי)/איפה משיגים את הגרביים האלה ממש דחוף לי!
תודה מראש
הוא נמצא ביום רבעי באשדוד
אולי אשדודית יכולה לבקש ממבו את המספר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה