דרוש מידע מה שעות הפעילות של שוק רמלה לוד היום בירושלים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה קורה עם שוק רמלה בירושלים.
אם יש למישהי אשמח לקבל את הטל' של מכירת הבשמים
תודה

• הוסף לסימניות
מה קורה עם שוק רמלה בירושלים.
אם יש למישהי אשמח לקבל את הטל' של מכירת הבשמים
תודה
איפה הוא נמצא בירושלים? באותו מיקום שכתוב בתחילת האשכול?

• הוסף לסימניות
יש מחר שוק?
לפי מה שהבנתי מהסוחרים אולי אולי יפתח בתלפיות במתחם ה"רב-חן"
אבל רוב הסוחרים היו די סקפטיים אם בכלל יפתח שוב אי פעם
אמרו שהעיריה לא מאפשרת
לדעתי צריך לפנות לעיריה כל מי שאכפת לו
(הייתי בשוק באשדוד והרבה מהסוחרים מירושלים היו שם ושאלתי אותם)

• הוסף לסימניות
משהו יודע איפה בארץ יש עוד ובאיזה ימים ?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
משהו יודע איפה בארץ יש עוד ובאיזה ימים ?
תודה רבה.
אשדוד ביום רביעי- שוק מצוין. גדול.
רמלה ביום רביעי- שוק לא טוב (לדעתי האישית כמובן) , בעיקר סוחרים ערבים ולא התחברתי לסחורה
ראש העין יום שישי- לא הייתי. הבנתי ששוק גדול וטוב
לוד יום שישי- שוק קטן. לא הייתי.
שלישי נראה לי ראשון לציון.

• הוסף לסימניות
פורסם בעיתון בביתר, זה זאמת רמלה לוד?
1679867342313.png

• הוסף לסימניות
אמרו שיש בימי שני בדיסיטי, אשמח לדעת אם יש היום בטוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה