כללי מה שקצת צבע יכול לעשות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1611555:
המודעה עצמה מהממת.
מבחינה פרסומית היא לא נכונה למרות הביצוע המרהיב, וזה דבר מאוד חשוב כשאנחנו באים לפרסם עסק שההכנסות שלו תלויות בעבודה שלנו:
מה המסר שהמודעה מעבירה?
קודם כל היא לוקחת אותנו לעולם ציורי של בתים ופרחים, אותי זה לקח להולנד...
אחרי עוד קצת התעמקות - המברשת של המסקרה גורמת לי להבין שיש פה מאפרת.
וכל המודעה - טקסט וויזואל וגם הלוגו - מדברים על "צבע" כך שזה מחזק את נושא האיפור.
אבל הבודי-טקסט מדבר על משהו אחר לגמרי -
הסרת שיער, עיצוב וצביעת גבות
ברור לגמרי שאם מישהי מחפשת מאפרת מעולה - זו לא הכתובת.
ולעומת זאת - מישהי שמחפשת הסרת שיער לא תחשוב שזה מדבר אליה כי המודעה אומרת "איפור" (וגם זה לא ברור במבט ראשון)
מה שקורה שהמסר מעניין, העיצוב נהדר, אבל אין התאמה בין העסק לפרסום.

אלא אם כן היא מפרסמת עכשיו ספציפית רק לגבי צביעת גבות.
אבל אז הבודי-טקסט מבלבל וחובה להחליף אותו
(ועדיין הויזואל לא מתאים לדעתי, זה לא לוקח אותנו לעולם של טיפוח אלא יותר לכיוון של עיצוב הבית, מתנות, והקשר בין האגרטל לבתים ולמברשת גם הוא לא חזק מספיק)

צודקת לגמרי.
כשכתבתי את התגובה הראשונה שלי, הייתי בטוחה שמדובר במאפרת.
רק עכשיו כשאני קוראת את התגובה הזאת אני שמה לב שהיא בכלל מפרסמת הסרת שיער וכל השאר.

• הוסף לסימניות
הי המודעה ממש יפה וגם הרעיון מקסים
אבל
אני מצטרפת לכל קודמותי לגבי הרעיון.
אני חושבת שגם לגבי מאפרת הביצוע הזה לא נכון( הרעיון כן) לקחת תמונה שרחוקה מאד מערכיים של מאפרת, זה לא קשור לעולם של יופי, עולם של צבע.

את יכולה להתבסס על אותו רעיון ( כמובן בשביל מאפרת) ולעשות את זה אחרת , רק תנתחי לעצמך את העולם הזה ותעשי מן סיעור מוחות קטן לאן זה מוביל אותך.

הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
זה לא הסלוגן של טמבור?

• הוסף לסימניות
היי, לא קראתי את כל התגובות.
להלן הערותיי:
1. לסדר את הטיפוגרפיה בכותרת
2. מבחינה פרסומית - לא מתאים למאפרת / קובמטיקאית.
3. הסלוגן מוכר לי משומה (מה שצבע יכול לעשות)
4. כל השאר מצוין :)

• הוסף לסימניות
אתם יודעים מה הפריע לי??
ולמה לא התחברתם???
כי המשפט הזה, נלקח מטמבור!!!
ולכן חשבתי שזה משהו שקשור לצביעת הבית.

וזה גם השיטת פרסום שלהם.
https://www.youtube.com/watch?v=15MbKApdymE

הנה פריים מתוך הסרט

לא התחבר לי לקוסמטיאית.

קבצים מצורפים

• צבע.png
    KB 234.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכון. עכשיו ראיתי את הסרטון. זה באמת טמבור. !!!

בקי, קחי את ההדרכה של "כוסויסקי". כי הבסיס באמת טוב.
זה יכול להיות מאתגר. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה