נכתב ע"י קקטוס;1727368:לא ראיתי שכתבת שוקולד לבן
מה זה שוקולד לבן מריר?
לא מכיר את המוצר בתור חומר גלם.נכתב ע"י up;1727373:שוקולד לבן פרווה, כמו שיש שוקולד לבן חלבי ששניהם נטולי קקאו.
(נמכר במכירות לא בחנויות)
אז אין מצב לדעת בגלל שהוא לבן??
נכתב ע"י קקטוס;1727374:לא מכיר את המוצר בתור חומר גלם.
בכל מקרה לא אמורה להיות סכנה בריאותית.
נכתב ע"י up;1727352:יש לי שוקולד לבן מריר פרווה מסוכות..
היה סגור בשקית,
אפשר להשתמש בזה?
זהו, שהכנתי עם זה ויצא ממש טעים ומוצלח, ותולעים, נו באמת? לא הייתי רואה?נכתב ע"י דוריטוס;1727612:לשוקולד מגיע תולעים. זהירות עם זה לפעמים הם לבנות ולפעמים בצבע של השוקולד. אני לא הייתי משתמשת בשוקולד שעומד 11 חודשים + החום המטורף שלי ישראל
נכתב ע"י אות לי;1727652:גם אם מדובר בשוקולד לבן אמיתי (מכיל חמאת קקאו)
וגם אם מדובר בצימקאו לבן (תחליף שוקולד שלא מכיל חמאת קקאו)
תאריך התפוגה שלהם הוא שנה אחת
שוקולד שמאוחסן במקום קריר ויבש גם אם הוא איבד את הצבע והמרקם המקורי,
אין מניעה להשתמש בבישול ואפייה גם מעבר לשנה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים