כללי מה תגידו?

• הוסף לסימניות
מה תגידו?

קבצים מצורפים

• cappelli new.jpg
    KB 294.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
רעיון נחמד ביותר ועיצוב נאה ואלגנטי.
ניסוח מוצלח -אהבתי במיוחד את :"כשיש לך הרבה ארועים על הראש"
אך נראה חנוק מידי. בשביל נקיות המודעה, הייתי מורידה את העיטור בצד הימני העליון, ואת הכובע המורכב מהכיתובים מקטינה, שיהיה יותר רווח בינו לבין הקו התחתון. (ההקטנה תלויה כמובן בגודל בו המודעה העומדת להתפרסם)

• הוסף לסימניות
בס"ד
הרעיון יפה!, לדעתי גם מוצלח.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד
גם לדעתי העיטור בצד מיותר כי הוא מתחרה עם הכובע בגודל ובצבע.

אם את בכ"ז אוהבת אותו תנסי לעשות אותו בצבע הבז' שלמטה

• הוסף לסימניות
אהבתי את המודעה הצבעונית שפורסמה בירושלים.

• הוסף לסימניות
במקום להוריד את העיטור שבימין,
הייתי הופך לאפור, את כל הכיתוב השחור שבכובע,
ואח"כ צריך לראות, אולי להפוך גם את העיטור לאפור.

• הוסף לסימניות
כך עדיף? בבז'?

קבצים מצורפים

• Untitled-1_Page_1.jpg
    KB 483.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הבז' הרבה יותר טוב,
אך אני עדיין בדעה, להבהיר את הכיתוב השחור שבכובע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלחנן אריאל;626056:
במקום להוריד את העיטור שבימין,
הייתי הופך לאפור, את כל הכיתוב השחור שבכובע,
ואח"כ צריך לראות, אולי להפוך גם את העיטור לאפור.
אתה שוכח שמדובר בכובעי נשים סטייליסטים- האפור "הורג" לי את כל היופי של הכובע.. ואת האלגנטיות שלו.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יפה!
יישר כוח!

• הוסף לסימניות
השנוי ! מאוד יפה

• הוסף לסימניות
יש יותר מידי סגנונות במודעה. הלוגו ועיצוב הכובע, והפרח... חסר קו אחיד , זה עשה בלגן בעיניים.
אם מחליטים להשאיר הכל-אולי את הלוגו להוריד למטה- להרחיק מהכובע, לישר כיתוב לבלוק ואת הלוגו להניח לידו.

• הוסף לסימניות
השינוי האחרון שעשית, הרבה יותר טוב.

ראיתי את זה בירושלים ומאד אהבתי. ממש עצרתי את הדיפדוף והתעמקתי במודעה....
כשהסתכלתי על זה חשבתי שכגרפיקאית אני מאוד מעריכה עיצוב טיפוגרפי מעניין. אבל השאלה היא אם ללקוחות זה באמת מוכר?
לא עדיף שהאישה תראה במודעה תמונה של כובע אמיתי, בשביל שהיא באמת תרצה לקנות אותו??

קחי את זה כנקודה למחשבה... והייתי מאוד שמחה לשמוע את דעתם של פרסומאים מומחים בקשר לנושא הזה.

• הוסף לסימניות
מי הקראייטיב במודעה? את?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יפיפה לדעתי!
טוב השינוי שעשית הוא מבליט יותר את הדוגמא המקורית של הכובע

• הוסף לסימניות
מאד יפה וחדיש לעין.
כמישהי שחובשת כובעים מהסוג הזה, לא בטוח שהמודעה היתה מדברת אלי.

• הוסף לסימניות
מאד מקורי ומעוצב יפה!
מי הקריאייטיבית במודעה? מה שמה?

• הוסף לסימניות
מה שתוקע את הקומפוזיציה זו הבחירה שלך למיקום ולעיצוב של הבודי טקסט, שגוזל את כל ה"אוויר לנשימה" במודעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה