מה תוקע אנשים בחיים?

• הוסף לסימניות
הרצון להיות חופשי ומשוחרר

הרצון להיות חופשי ומשוחרר
מסרגלים ומצירי זמן מלחיצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1427479:
זה תוקע בחיים?
לדעתי, לא.....

התכוונתי למושג 'חופשי ומשוחרר' מבחינה טכנית
לא לעבוד קשה. לא להתאמץ. לא להיות כבול
ומוגבל. ח-ו-פ-ש!

לא התכוונתי למושג מבחינה נפשית,
בזה ברור שרוצים שחרור.
(ת'אמת, יש קשר הדוק לשחרור נפשי
כשיש סיפוק מעשיה ...
רק מה לעשות, מתעצלים... ומפסידים...)

• הוסף לסימניות
אם יעזור לך, אכתוב לך מתוך הרצאה בנושא 'הפסיכולוגיה של ההצלחה', אלא אם כן את רוצה דווקא תשובות של 'העם'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1427549:
אם יעזור לך, אכתוב לך מתוך הרצאה בנושא 'הפסיכולוגיה של ההצלחה', אלא אם כן את רוצה דווקא תשובות של 'העם'

אם לא יעזור לה, יעזור לי (-:
אשמח אם תכתבי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dk;1427549:

בוודאי שיעזור לי. תודה!

• הוסף לסימניות
אנשים מתבוססים ברחמים עצמיים שאם היה לי כך וכך הייתי מוצא עבודה / משלם את החובות וכו'.
אולי הקב"ה רוצה שתעבוד אותו למרות כל הנסיונות???
הבחירה היא להתמודד או להתמוטט והבא לטהר מסייעין אותו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה