דרוש מתכון מה תעשה האם לבת המצווה, למרות ועל אף ידיה השמאליות?

• הוסף לסימניות
יש בברקת, ליד שלאגר....
הם הורידו את רוב מוצרי האפיה.
ולא תמיד יש שם.
בברקת בחזון דוד יש הרבה יותר
ויש בקסם בחד פעמי
בבראשית הם מביאים מדי פעם. פעם אחרונה שחיפשתי לא היה להם
[כבר כתבתי נראה לי]

• הוסף לסימניות
הם הורידו את רוב מוצרי האפיה.
ולא תמיד יש שם.
בברקת בחזון דוד יש הרבה יותר
ויש בקסם בחד פעמי
בבראשית הם מביאים מדי פעם. פעם אחרונה שחיפשתי לא היה להם
[כבר כתבתי נראה לי]

ראיתי גם בפיצוחי מזרחי בנתיה"מ

• הוסף לסימניות
אני עושה ל 50 איש- בסגנון חלבי פשוט
חשבתי על באגטים קנויים עם כל מיני מילויים של גבינות וירקות חתוכים

מציעה לך לשקול, אם מתאים לך בשרי.
אני החלטתי שאין לי כח לקשקושים, הכנתי סעודה בשרית, הרבה יותר קל! ברור לך מה את מכינה ומה לא.

ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
אפשר להכין בר מתוקים ולהכין זרי פרחים מחמצוצים ואת זה גם ילדת בת מצווה יכולה לעשות

• הוסף לסימניות
בבת מצוה של הבת שלי אחד הלהיטים היה -מעדן "מולר" ביתי , שכל אחת מרכיבה לעצמה
אין פה מה לפקשש, גם אם תתאמצי קשות!
קונים קנקן יוגורט לבן פשוט -צרפתי למטה תמונה מהרשת
מוסיפים סוכר וניל, מעט פודינג וניל, מעט סוכר עד שמתקבל יוגורט במתיקות מעודנת.
מעבירים לכדים יפים שקופים ח"פ- יש המון סוגים בחנויות הח"פ. אצל חברה שלי באחד הארועים העבירו לקערות שקופות עמוקות עם מצקת

ועכשיו לכיף הגדול-
מסביב לכל קנקן העמדתי כמה קעריות שקופות יפות, שהכילו את מה שיש בכל המעדנים הסטייליסטים
גליליות חתוכות לגלילים קטנים
קליק קורנפלקס
קרונקט אגוזים
חמוציות
פקאנים מסוכרים
אפשר להוסיף כיד הדמיון הטובה- פירות יבשים חתוכים לקוביות , פירות טריים חתוכים

כל אחת הרכיבה לעצמה מעין מוזלי/ מעדן - איך שלא תקראו לזה , וזה התחסל בשניות.
כד יוגורט.jpg

• הוסף לסימניות
עוד טיפ- פשטידות למיניהן לאפות במאפינס אישיים, כדאי ב-2 צבעים שתואמים לצבעי השולחן.
ואז לא צריך לחתוך אסתטי ושום דבר- פשוט מסדרים שורות יפות של מאפינס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה