מה תקנו לגיסה שמארחת אותך בשבת?

• פותח הנושא l222
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש משחק קופסא זול וחמוד בשם "חטיף" עולה בערך 25

• הוסף לסימניות
אני הבאתי פעם לגיסתי רכבת עץ של איקאה. (היה לי בבית כפול. לא רצתי בשביל זה...)
עד היום (אחרי כמה שנים) היא מזכירה את זה ומספרת כמה זה שימושי.

חני

• הוסף לסימניות
אני פעם נסחבתי עם עוגות לכבוד שבועות כמובן בתאום שאני מביאה [עוגות גבינה למיניהם] ועם כל הכבודה נסחבתי חזרה... כל אחת יכולה להכיר את המשפ' אליה מגיעים.
פעמים אחרות הבאתי [למס' גיסות] משחק מונופול לילדים, הילדים ממש התלהבו.

• הוסף לסימניות
לטעמי, מאד יפה להביא מתנה כשמתארחים - אבל לא כשמדובר במשפחה. במיוחד אם זה דבר נפוץ יחסית, ולא אירוח חד פעמי ונדיר...
מתנה לילדים או ממתק בשבילם זה דבר שתמיד מתקבל בברכה ויוצר אווירה נעימה ולא מעיקה.

• הוסף לסימניות
יש שוקולדים קטנים עם עטיפה יפה וכיתוב שבת שלום
אפשר לצרף לזה ג'לים או ממתקים אחרים ומגנט יפה למקרר עם איזה כיתוב כמו תודה רבה וכו'....

• הוסף לסימניות
פעם נתתי את הדירה שלי לאחותי לשבת.
כשחזרתי היה על השולחן בקבוק יין עם מכתב תודה.

הרמתי אליה טלפון ונתתי לה על הראש מזה שאחות משאירה מתנות.
היא התחילה לצחוק נורא ואמרה לי, בסדר אז תחזירי את זה לארון אצלך במטבח, לקחתי את זה משם...

:)

• הוסף לסימניות
אני הייתי נהנית לקבל ספר לילדים, משהו מנוילן כגון של מנוחה בקרמן זה משהו שבד"כ אני לא מפרגנת לעצמי וזה מעשיר את הספריה ונשאר לאורך ימים ועשרות שנים.
וגם לא הגעת עם פרחים שרואים שבאת להתארח ממרחק של כמה רחובות.
הנאה להורים ולילדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה