דרוש מידע מה תרצו לשמוע ממעצבת פנים בכנס השקעות בנדל"ן?

• הוסף לסימניות
אני אמורה להשתתף בכנס נדל"ן לתת חומר שימושי
מתלבטת בין כמה נושאים- מה הכי יעניין את הציבור
1 טיפים לשדרוג מראה הדירה- טיפים נפרדים לדירה ישנה ולדירה חדשה
2 נק' חשובות שצריך לשים לב אליהם בחישוב- האם ניתן לפצל ליחידה (-יש לי על זה מידי קצת חומר, וגם קשה לעשות מעניין..)
3 עיצוב דירה להשקעה בסגנון שקל לשנות -להתאים לאופנה
4 אחר?

הכנס מיועד גם לגברים (אני מביאה מצגת שקריין מדבר, לא אני...)
תודה!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני אמורה להשתתף בכנס נדל"ן לתת חומר שימושי
מתלבטת בין כמה נושאים- מה הכי יעניין את הציבור
1 טיפים לשדרוג מראה הדירה- טיפים נפרדים לדירה ישנה ולדירה חדשה
2 נק' חשובות שצריך לשים לב אליהם בחישוב- האם ניתן לפצל ליחידה (-יש לי על זה מידי קצת חומר, וגם קשה לעשות מעניין..)
3 עיצוב דירה להשקעה בסגנון שקל לשנות -להתאים לאופנה
4 אחר?

הכנס מיועד גם לגברים (אני מביאה מצגת שקריין מדבר, לא אני...)
תודה!!
כל הנושאים שכתבת מעניינים ורלוונטים
הייתי מכניסה תחת כותרת אחת - איך למקסם את הפוטנציאל של הנכס ולהוציא ממנו את המקסימום ...
ותחת זה, נוגעת בתימצות בנקד’ שהעלית.

• הוסף לסימניות
כל הנושאים שכתבת מעניינים ורלוונטים
הייתי מכניסה תחת כותרת אחת - איך למקסם את הפוטנציאל של הנכס ולהוציא ממנו את המקסימום ...
ותחת זה, נוגעת בתימצות בנקד’ שהעלית.
לא רוצה שיצא מידי ארוך
וכן דברים מעשיים
אבל אולי אקח טיפ חזק מכל תחום ואקשר ביניהם (רק לא בדבק מדריכות...)

• הוסף לסימניות
לדעתי
2 נק' חשובות שצריך לשים לב אליהם בחישוב- האם ניתן לפצל ליחידה
זה הכי חזק
תנסי לראות איך את מוציאה את זה הכי טוב
תכלס זה הכי מעניין משקיעים
תלווי במצגת עם דוגמאות
תדברי תכלס...

• הוסף לסימניות
לא רוצה שיצא מידי ארוך
וכן דברים מעשיים
אבל אולי אקח טיפ חזק מכל תחום ואקשר ביניהם (רק לא בדבק מדריכות...)
אז לדעתי תתמקדי בפיצול ליחידה
כי בסוף זה נושא שממש חשוב לדעת עליו ולבדוק היתכנות מראש (שיש מספיק כיווני אויר לדוג’) בשונה מעיצוב שזה מרגיש יותר סתם כבונוס...
הוא גם מעניין לכל משקיע פוטנציאלי, גם אם בסוף לא יפצל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה