מובייל בשילב

• הוסף לסימניות
משהי היתה בשבוע האחרון?
אני יודעת שיש מבצע ואני לא מצליחה להכנס לאתר
אשמח לקבל מידע אם משהי יודעת...
תודה וערב מצוין!!

• הוסף לסימניות
איזה אחד את רוצה?
יש מבצעים על כל מותג Tiny Love

• הוסף לסימניות
את הכי הזול
יש להם אחד קטן שהוא גם יכול להיות לעגלה
כמה עולה עכשיו?

• הוסף לסימניות
זה?

קבצים מצורפים

• 192_image_stuffed-11.jpg
    KB 69 · צפיות: 21
  • 94_image_keshet-2.jpg
    KB 80.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לא זה לא זה,

והקטן שמתאים לעגלה פשוט מוצר מוצלח, נוח קומפקטי.

• הוסף לסימניות
אשמח אם משהי תוכל לעלות תמונה

• הוסף לסימניות
מובייל ספארי נייד

מובייל מוזיקלי קטן ונייד, שאפשר לחבר לגגון עגלה, סל-קל או לול (כולל לול מבד). 3 דמויות חייכניות נעות לצלילי 30 דקות של מוזיקה, מרגיעות את התינוק.
מידע נוסף

• שני סוגי חיבור של הראש: רצועת סקוצ' / קליפס.
  • אפשר לפרק את הזרוע ולחבר בקלות.
  • 30 דקות של מוזיקה, 5 מנגינות מתחלפות
199.90 ₪
במבצע:
139.90₪

קבצים מצורפים

• BIG7520006aa.jpg
    KB 19 · צפיות: 26
  • BIG7520006e.jpg
    KB 26.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
המובייל הזה מדהים מנסיון.
לגיסתי יש כזה ובקשתי ממני שתביא לי מלונדון שם עלה לי 120 שקל לפני שנה. עד שזה הגיע הבת שלי גדלה והיתה מושכת את זה.
זה מתאים לגיל שעדיין לא ממש מושיטים ידים ומושכים בכח
מה שכן זה עם בטריות כך שזה לא מתאים לשבת

• הוסף לסימניות
באמזון מוכרים את זה ב- 21 דולר
אם יש לך מי שיביא מארה"ב זה הכי טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה