מובייל - עזרה

• הוסף לסימניות
רוצה להכין מובייל לחדר בנות לקישוט.
אשמח לרעיונות וטיפים (מה שיש לי בעיקר זה חרוזים וכל מיני צורות קטנות ממש.. מוצצים וכו' עם חור להשחלה ואבני קריסטל)
מה יהיה הבסיס אליו אקשור את החוטים? האם מתאים חוט שקוף? איך עושים שיהיה בסדר יורד בצורה שווה ומדוייקת? (כמו שעושים במנורות נופלות כאלה..)
אשמח ממש בהקדם - דחוף לי לכמה שיותר מהר.. (עבור מתנה)

• הוסף לסימניות
מובייל קישוט מהתקרה או מובייל שהוא כמו וילון לחלון?
אשמח לעזור

• הוסף לסימניות
לא כל כך משנה לי, זה עבור מתנה..
אולי באמת לחלון נשמע טוב לא חשבתי על זה..
אבל מאוד מאוד בטיחותי כי זה לחדר עם תינוקות

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי את רוצה עם מרווחים, אז פשוט להשחיל פעם שניה את החוט לחרוז וכך החרוז יתפס במרווח המתאים.
בקצה לקשור טבעת או לחילופין ידית של קופסת שימורים.

• הוסף לסימניות
עדיף בחוט שקוף אם החרוזים קטנים, ופשוט תנסי לשחק לפי הטעם.
לטעמי עדיף לערבב את הגדלים והמינים, למטה לשים את החרוז הגדול.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה
מה הכוונה "פשוט להשחיל פעם שניה את החוט לחרוז וכך החרוז יתפס במרווח המתאים." - לא יראו את החוט מסביב לחרוז?

2. למה ומתי לקשור טבעת? ומה זה ידית קופסת שימורים?
3. מה שהכי אני שוברת את הראש - למה לקשור את כל זה? מה יהיה הבסיס (מלמעלה)? לזה התכוונת טבעת?
אשמח לשוחח טלפונית אם תוכלי לרשום לי הנייד שלך אשמח ותודה:)

• הוסף לסימניות
לכל המעוניינות ובמיוחד לעוזרות
בתיה ובפרט - On control עזרת לי ממש! (בפרטי..)

תודה ממש!

הנה התוצאה.. (וכן סט למובייל - קופסא לטישו)

קבצים מצורפים

• IMG_0737.JPG
    IMG_0737.JPG
    3.1 MB · צפיות: 93
  • IMG_0749.JPG
    IMG_0749.JPG
    2.4 MB · צפיות: 99
  • IMG_0736.JPG
    IMG_0736.JPG
    2.5 MB · צפיות: 85
  • IMG_0762.JPG
    IMG_0762.JPG
    2.3 MB · צפיות: 85
  • הוסף לסימניות
מדהים!
מה חיברת מעל לטבעת?
ז"א איך תולים את זה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה