- הוסף לסימניות
הי, אשמח לשמוע על טכנאי שמטפל בבעיה הנ"ל.יש טכנאי שמתקן את המובייל הזה, תפני אלי באישי.
תודה רבה מראש
הי, אשמח לשמוע על טכנאי שמטפל בבעיה הנ"ל.יש טכנאי שמתקן את המובייל הזה, תפני אלי באישי.
איזה דגם?גם לי היה 2 מוביילים כאלו והפסיקו להסתובב
אחד תיקנתי אצל תקן צעצועים ואז הוא חזר לעבוד אבל מאוד מהר התקלקל שוב.
לאחת הלידות קיבלתי מובייל טייני לאב דגם אחר (יותר יפה) והוא עובד בלי עין הרע....
גם לי יש את העריסה הזאת, והמובייל הזה, ונראה לי א"א לחבר.יש למישהו מושג איך תולים את המובייל של טייני לאב על עריסה של ספורטליין ?
על עריסה כזאת
אין אחריות? אני חושבת שבשילב שולחים לתיקוןאוף גם שלנו הפסיק להסתובב תליתי את זה בבטריה אמרתי אם לא יעבוד ילד הבאה נקנה חדש
בשבילי היה שווה תמחיר שלו הוא העסיק ברמות מנגינה נעימה ברצץ התינוקות משוגעים על זה
תאמת לא חשבתי על זה אפילואין אחריות? אני חושבת שבשילב שולחים לתיקון
תודה רבה זה מדרבן אותי לפתוח ולראות מה לא תקין אצלו תודה רבה (אחותי ואמא שלי קנו אחרי ולהם עבד מעולה )הוא באמת מוצלח@יוכי שטרן
גם כשעוברת האחריות, לשילב יש תמיד תיקונים על מוצרי טייני לאב שנקנו אצלם.
מאיזה אזור את?אני מוכרת מובייל במצב חדש, השתמשנו מס' חודשים לילד אחד.
של פישר פרייס, עולה באיזור ה200+, מוכרת ב70 ש"ח
ביתרמאיזה אזור את?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים