מובי מייקר לווינדוס 7

• הוסף לסימניות
אם יש לכם ווינדוס 7 נוכחתם בטח לדעת שאין בו את התוכנה הנ"ל, מי שבכל זאת רוצה את התוכנה לווינדוס 7 בבקשה:

קבצים מצורפים

• MM26_HEB.rar
    4.7 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נדמה לי

שבווינדוס live יש הורדה לתוכנה המחליפה.

• הוסף לסימניות
כן אך היא לא נוחה, אין בה הרבה אפקטים, ובטח מי שהיה רגיל למובימייקר, ישמח שיש אותה גם ב-7.

• הוסף לסימניות
לפני שאני מתקין!
יש מישהו שניסה להתקין את זה בוינדוס 7 וזה אכן עובד לו מצוין?
(ואם כן אז איזה גירסה זה התקין כמו שיש בווינדוס אקס פי או כמו שיש בוויסטה?)

• הוסף לסימניות
כן, אני התקנתי,
וזה נראה מצוין (לא יצא לי להשתמש)
גירסה של XP

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;457633:
לפני שאני מתקין!
יש מישהו שניסה להתקין את זה בוינדוס 7 וזה אכן עובד לו מצוין?
(ואם כן אז איזה גירסה זה התקין כמו שיש בווינדוס אקס פי או כמו שיש בוויסטה?)
זאת לא הגרסה של הxp ולא של הוויסטה, זו גרסה מיוחדת לווינדוס 7 הקודמות לא פועלות בווינדוס 7
אצלי גם הגרסה החדשה לא עבדה חלק בווינדוס 7, לא סתם הם השמיטו אותה מהמפרט הבסיסי.(אולי זה רק אצלי?)
התוכנה שמצורפת לווינדוס לייב שונה מהמובי מייקר, גם המטרות המוצהרות שלה שונות.

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה:

הקובץ שהועלה לעיל באדיבות פופקו, לא מצליח להחלץ.
מישהו יכול להעלות את זה שוב, בבקשה?

דחוף!!!! :(

• הוסף לסימניות
פליז, זה דחוף לי כל כך....
יש למישו מובי מייקר להעלאה??
(גם כל תכונת סרטים בסיסית אחרת תעזור)

:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;809646:
סורי על ההקפצה:

הקובץ שהועלה לעיל באדיבות פופקו, לא מצליח להחלץ.
מישהו יכול להעלות את זה שוב, בבקשה?

דחוף!!!! :(

נחלץ לי מצוין.

• הוסף לסימניות
טוב, חבר'ה, אין שום הבדל ממובי מייקר הישן, הטוב והמוכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה