עזרה מובי מייקר- עזרה

• הוסף לסימניות
שלום,
אני צריכה להתקין את התוכנה מובי מייקר (MOVIE MAKER)
יש לי את הגרסה הישנה מאד שהיא 2.6
ויש לי קובץ התקנה של הגרסה המאד חדשה הבעיה בה שכל פעם שפותחיםאת התוכנה יש איזה תמונה לא כ"כ לעניין במיוחד בבית עם ילדים
זה נכון שזה רק ב 10שניות הראשונות אבל עדיין לא הייתי רוצה שילדי יחשפו לכאלו תמונות
ולכן אני מחפשת תוכנת מובי מייקר הכי חדישה אבל ללא תמונות לא לעניין..
אשמח אם מישהו יוכל להעלות כאן את הקובץ התקנה או שיש לי במייל
אפשר גם לשים קישור להורדה

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש גירסאות שאם שמים את הקובץ המצו"ב בתיקיית התוכנה (מיקום הקובץ של קיצור הדרך בשולחן העבודה), אז התמונה הזאת מופיעה במקום התמונה המקורית. תנסו את זה.

קבצים מצורפים

• start.png
    start.png
    KB 324.6 · צפיות: 72
  • הוסף לסימניות
יש גירסאות שאם שמים את הקובץ המצו"ב בתיקיית התוכנה (מיקום הקובץ של קיצור הדרך בשולחן העבודה), אז התמונה הזאת מופיעה במקום התמונה המקורית. תנסו את זה.
וואו, איזה רעיון
ננסה היום ונעדכן בתוצאות
תודה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
תוכלי בבקשה לשלוח לי את התמונה למייל?
כי מכאן אין לי אפשרות להוריד ויעזור לי מאד
rhoff60 גימייל קום

• הוסף לסימניות
שמתי את התמונה בתיקיה שהקיצור דרך מפנה אליה
ועדיין מופיעה התמונה הלא ראויה
יש מה לעשות?
אולי לא עשיתי משהו טוב?

• הוסף לסימניות
האם התמונה בפתיחה היא בסדר?
א"כ יש מצב שתשלחי לי את ההתקנה למייל rachelilorenz123456 בגימייל
יש ליתמונה של אישה מנגנת בכינור, בעקרון דיי בסדר אבל יש לה קצת מחשוף. אם זה עוזר לך בשמחה אני אשלח.
דרך אגב, אני לא חושבת שאת צריכה להשתגע בשביל זה ולהחליף גרסה.
ניסיתי עכשיו לפתוח רגע כדי לבדוק מה התמונה, ואם אני עומדת על חלון אחר במחשב בכלל לא רואים את מסך הפתיחה.

• הוסף לסימניות
יש ליתמונה של אישה מנגנת בכינור, בעקרון דיי בסדר אבל יש לה קצת מחשוף. אם זה עוזר לך בשמחה אני אשלח.
דרך אגב, אני לא חושבת שאת צריכה להשתגע בשביל זה ולהחליף גרסה.
ניסיתי עכשיו לפתוח רגע כדי לבדוק מה התמונה, ואם אני עומדת על חלון אחר במחשב בכלל לא רואים את מסך הפתיחה.
הגרסה עם התמונה של האשה מנגנת זה בסדר
אבל הבעיה שסוגרים שם סרט הוא שם סימן מים...

• הוסף לסימניות
אתם רוצים דווקא את מובי מייקר? יש תוכנה ממש דומה ויסואלית אך מתקדמת הרבה יותר - פאואר דירקטור, אפשר להוריד גירסא קצת ישנה [פחות כבדה] התוצאות מהממות ויש הרבה אוטומציה.

• הוסף לסימניות
אתם רוצים דווקא את מובי מייקר? יש תוכנה ממש דומה ויסואלית אך מתקדמת הרבה יותר - פאואר דירקטור, אפשר להוריד גירסא קצת ישנה [פחות כבדה] התוצאות מהממות ויש הרבה אוטומציה.
יש לך אפשרות לשלוח לי?
או איך מורידים?

• הוסף לסימניות
צריך להקפיד שהשם של התמונה יהיה start

• הוסף לסימניות
קישור לאחת הגירסאות הקודמות של פאואר דירקטור:
אני חושב שבגירסא מאוחרת יותר היתה תמונה בעייתית בכניסה, אך אין אחריות גם לגבי גירסא זו [זכור לי שלא היתה בעיה כשהשתמשתי בגירסא זו].
מי שהמחשב שלו יחזיק גם גירסא מתקדמת - יכול לחפש את הגירסא האחרונה [גירסא פרוצה מתפרסמת כמה ימים לאחר השקת הגירסא המקורית...], ממש שווה. אפשר גם להירשם לאתר - בלי קשר לקניית התוכנה, ולהוריד המון תוספים בחינם!
כמובן שכל אחד יעשה ע"פ הוראת רבותיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה