מובי מייקר

• הוסף לסימניות
איך סוגרים קליפ לקובץ אחד?

• הוסף לסימניות
קובץ\שמירת קובץ סרט\המחשב שלי
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עולה על הגל...
מה עושים במקרה שהקובץ גדול מידי ולא נותן לשמור?

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!
עוד שאלונת, יש אפשרות לחבר שני קטעים בפייד (ככה זה נקרא במוזיקאית, לא יודעת איך קוראים לזה בוידאוית), שהחלק הראשון יורד (גם בוואליום) והשני נכנס ומתגבר לאט לאט?

• הוסף לסימניות
בתוכנה כמו "מובי מייקר" אין הרב אופציות, כך שלא נראה לי שיש אפשרות כזו.
מה שכן אפשר לעבד את הפסקול בתוכנה לעיבוד מוסיקה ולאחמ"כ להכניס במקום הרצוי.
כדאי שתחפשי לך תוכנה יותר מתקדמת כדי לעבד וידאו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה שוב.
איזו תכנה נוספת יש בעברית ?

• הוסף לסימניות
לי יש פינקל מתורגם לעברית (בתרגום פרטי שנמכר בתשלום).

• הוסף לסימניות
התרגום נמכר או התוכנה?
ובכמה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי כבר לפני כמה שנים, ואני לא זוכרת את המחיר.
מה שברור שזה לא עלה בכלל יקר.
אני בל"נ אדבר עמו ואם יהיו לי חדשות אעדכן אי"ה.
וסתם שאלה קטנה: פריימר אין בעברית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה