קורונה מודיעין עילית גם אנחנו!!! למה?? ככה!!

• פותח הנושא Excel
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הקבינט אישר: סגר לילי על הערים האדומות; מערכת החינוך תיסגר בשלישי

חברי הקבינט אישרו הערב (ראשון) את המסגרת הכללית של הסגר הלילי הצפוי על הערים האדומות, מחר (שני) תאושר סופית מחר במסגרת משאל טלפוני בין חברי הממשלה.

ההחלטה הראשונה: הטלת סגר לילי על הערים האדומות: החל ממחר 19:00-5:00 סגר מוגבל לילי על 40 ישובים (הגבלת תנועה עד 500 מ' למעט לצורך הצטיידות במזון וצרכים רפואיים).

החל מיום שלישי, מערכת החינוך תיסגר: מערכת החינוך הפורמלית תיסגר בערים הנוספות (8 ערים חדשות) החל מיום ג'. יוחרגו מהחלטה זו מסגרות החינוך הבלתי פורמליות.

החלטה שלישית: ‏סגירת עסקים למעט עסקים חיוניים החל מ19:00.

הערים האדומות: בני ברק, אלעד, בית שמש, רכסים, ביתר עילית, נתיבות, מודיעין עילית, אשקלון, אילת, שדרות, עמנואל, קריית יערים, אשדוד, בוקעאתא, מעלה עירון, פוריידיס, כפר קאסם, כסרא-סמיע, ערערה, עין מאהל, אבו סנאן, טירה, ג'לג'וליה, לקיה, ג'ולס, ריינה, ג'ת, יפיע
באקה אל-גרביה, אום אל-פחם, כפר מנדא, קלנסווה, זמר, דאלית אל-כרמל, כפר ברא, בועיינה-נוג'ידאת, נצרת, כפר קרע, עספיא, טייבה, כוכב יאיר, שפרעם.

פרויקטור הקורונה פרופ' רוני גמזו אמר לשרים בישיבת הקבינט: "ההמלצה שלי לא רק מתבססת על עמדה רפואית, אני גם לוקח בחשבון את שיתוף הפעולה של ראשי הרשויות".

גמזו הסביר את השינוי בהוספת הערים האדומות, "אני מציג עכשיו למה שינינו את העמדה שהצגנו ביום חמישי. זה לא סיבוב פרסה, מה שהשתנה זה התנהגות ראשי הערים. אנחנו צריכים את שיתוף הפעולה שלהם וצריכים להתייחס גם לנתון הזה".

סגן השר אורי מקלב הגיב לאישור הסגר הלילי לאזורים המוגבלים: "זהו סגר מקל יותר וכעת הביצוע הוא שם המשחק, האם יוחזר אמון הציבור או לא, יש לבצע את הסגר בשיתוף פעולה מלא על הרשויות המקומיות ונציגי הציבור".

מקבל הסביר כי "מטרת הסגר היא הורדת התחלואה ולא ענישה, ולכן יש לפעול בהיגיון ושום שכל, ברגישות ומתינות במטרה לצמצם את התחלואה בארץ ולא מתן הדוחות".

• הוסף לסימניות
למה? כי התרגיל של גוטרמן היה פיקציה!!! באמת חשבו שאם בודקים סתם, זה משפיע על האוכלוסיות שבאמת יכולות להיות בסיכון או על מי שכבר יש תסמינים??? זה היה רק בשביל להתחיל את שנת הלימודים, זה לא באמת הוריד את העיר לכתום.

• הוסף לסימניות
באתר של משרד הבריאות מודיעין עילית כתומה ולא אדומה.

• הוסף לסימניות
הערים האדומות: בני ברק, אלעד, בית שמש, רכסים, ביתר עילית, נתיבות, מודיעין עילית, אשקלון, אילת, שדרות, עמנואל, קריית יערים, אשדוד, בוקעאתא, מעלה עירון, פוריידיס, כפר קאסם, כסרא-סמיע, ערערה, עין מאהל, אבו סנאן, טירה, ג'לג'וליה, לקיה, ג'ולס, ריינה, ג'ת, יפיע
באקה אל-גרביה, אום אל-פחם, כפר מנדא, קלנסווה, זמר, דאלית אל-כרמל, כפר ברא, בועיינה-נוג'ידאת, נצרת, כפר קרע, עספיא, טייבה, כוכב יאיר, שפרעם.

בקיצור, ערים חרדיות וערביות.

• הוסף לסימניות
באתר של משרד הבריאות מודיעין עילית כתומה ולא אדומה.
גם בית שמש.
אז מה?
זה עוזר להן???
לא!
הן חרדיות ולכן הן ברשימה.
ושיעבדו על מישהו אחר שההחלטות הן מקצועיות, ולא לפי מגזרים...
שקוף שכן!

• הוסף לסימניות
מה אומר מוסדות הלימוד?
רק בתי הספר? או גם הגנים?

• הוסף לסימניות
למה? כי התרגיל של גוטרמן היה פיקציה!!!
הרבה בדיקות זה לא פיקציה, אלא פרמטר ברמזור של גמזו,
השאלה היא למה אני בתור בני ברקי הבוקר הייתי צר עין למה מודיעין עילית בחוץ, ועכשיו בלב אני שמח שהם בפנים,
אויש, דרוש בדחיפות עבודת המידות...

• הוסף לסימניות
מה קרה???
עשו הסכם עם הקורונה שהיא פעילה רק בלילה?

ומה מודיעין עילית הירוקה עושה ברשימת הערים האדומות???

נראה לי שלא עדכנו שם את הצבעים מאז לפני חודשיים....

• הוסף לסימניות
אני תושבת מודיעין עילית ולא מתכונת כלל להתיחס לעוצר ,אי"ה ביום חמישי אני יוצאת בלילה עם בעלי למסעדה (לשוטרים נגיד להפגנה או לטיפול רפואי ויש על זה חסיון וכדו').
זה טפשי העוצר ולא תועלתי ,זה סתם מזיק לשכבות החלשות ולא עוזר כלום.
ואגב דבר אחד הם שכחו להטיל קנסות על מי שמפר אותם.
מה שנקרה מדינת חלם

• הוסף לסימניות
איזה חינוך הוא בלתי פורמלי? תלמודי תורה?

• הוסף לסימניות
אי"ה ביום חמישי אני יוצאת בלילה עם בעלי למסעדה
אם זה למסעדה החדשה אז תקחו שיפודי כבש... זה ממש עסיסי, רק צריך לבקש שישאירו את זה על הגחלים עד שזה יהיה ממש מוכן.
איזה לא יפה ככה לגרות את כולם, אה? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אם זה למסעדה החדשה אז תקחו שיפודי כבש... זה ממש עסיסי, רק צריך לבקש שישאירו את זה על הגחלים עד שזה יהיה ממש מוכן.
איזה לא יפה ככה לגרות את כולם, אה? :rolleyes:
איזה מסעדת הדסים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה