- הוסף לסימניות
גם הציון של גבעת שמואל גבוה יותר ממודיעין עילית.אגב, ציון יותר טוב משל רמלה למשל. מישהו ראה את רמלה ברשימה כלשהי???)
אבל יש לה חיסרון אחד בשביל הציון שבח הזה:
היא לא חרדית!!!
גם הציון של גבעת שמואל גבוה יותר ממודיעין עילית.אגב, ציון יותר טוב משל רמלה למשל. מישהו ראה את רמלה ברשימה כלשהי???)
ייתכן שלא.האם מוסדות חינוך זה כולל גנים ומעונות?
אבל כאן הנקודהנהניתי לראות שאת/ה כותב הזיות, ומוסיף את המילה מידיעה...
אני החלמתי ואין לי שום תופעות לוואי ב"הכדי לא להיות חולים!!!!
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני לא רוצה לסבול מכל התופעות לוואי שמדווחים עליהם מחלימים רבים.
בגלל זה אני נשרף כל היום עם המסכה.
קטע, אבל גם חרדים לא בעניין של לסבול מחולשה וכאבים.
שמח מאד מאד בשבילך.אני החלמתי ואין לי שום תופעות לוואי ב"ה
שאין בכלל כללים לגבי ההחלמה ומה שמישהו התאונן על המסכות לדעתי צודק בסוף בסוף כשאתה נדבק זה גם אחרי כל הזהירות והייתי נזהר מאודשמח מאד מאד בשבילך.
מה באת לומר? מעבר לחובת ההודאה בציבור לה' על ניסיו הגדולים ורחמיו הרבים?
אתה אומר שהכל מאת ה'.שאין בכלל כללים לגבי ההחלמה ומה שמישהו התאונן על המסכות לדעתי צודק בסוף בסוף כשאתה נדבק זה גם אחרי כל הזהירות והייתי נזהר מאוד
נדבק...האם מי ששם מסיכה לא נדבק?
נדבק...
ולמה שזה יעצבן...
מסיכה זה ס"ה מוריד את אחוזי ההדבקה.
זה לא מונע מלהדבק...
ודאי שלא מתייחסים לעיר כעיר שיש בה 50% חולים, זה ניתוח מורכב יותר, כשבין השאר יש התייחסות לכמות הבדיקות המבוצעות בעיר.אז נגיד יש עיר עם 10000 תושבים. 200 מתוכם עם תסמינים ונבדקו ו100 יצאו חיוביים. האם מתוך זה ניתן להסיק ש50% מתושבי העיר חולים??? כשלא בדקו מדגמית את כ-ו-ל-ם או לפחות מדגם מייצג??? לקחת רק את בעלי התסמינים שנבדקו ועל פיהם לנתח זה עוול משווע!
כנראה שמסכה לא מגינה 100%, ולכן צריך בנוסף למסכה לשמור על ריחוק והיגיינה. זה ודאי לא סיבה לזרוק את המסכה לגמרי.שאלת תם: האם מי ששם מסיכה לא נדבק?
האמת ששמים את המסכה ליופי, זה מסתיר את כל הפגמים...שאלת תם: האם מי ששם מסיכה לא נדבק?
(וסליחה אם עצבנתי)
ניקח מדגם שכולו מעיר מסוימת,ודאי שלא מתייחסים לעיר כעיר שיש בה 50% חולים, זה ניתוח מורכב יותר, כשבין השאר יש התייחסות לכמות הבדיקות המבוצעות בעיר.
למיטב הבנתי מודיעין עילית עדיין כתומה. ואכן, גל הבדיקות הזה כמובן לא עצר את התחלואה. בדיקות לא עוצרות את התחלואה, אבל במקרה של מודיעין עילית גל הבדיקות שיקף את המצב וסייע בפתיחת הלימודים. ואכן עזר למצוא חיוביים שגררו גילויים נוספים ולבודד אותם, במידה והם ישתפו פעולה, וכך לעזור מעט לבלימת ההתפשטות של הקורונה בעיר.הוריד אותה לשבוע
ואחרי שבוע כשירד מספר הבדיקות היא נשארה עם אחוז חיובי גבוה - ומספר חולים פעילים לנפש גבוה במיוחד ואחוז גידול גבוה (אחרי הכל התגלו שם נשאים שכפי הנראה לא היו מתגלים לעולם אחרת - וגררו אחריהם כצפוי עוד "גילויים").
כמו כאלו את מכירה?ולא שמעתי מספרים דרמטיים מאלו שלא נזהרים
ומה עם כל אלו שפגש בשבועיים האחרונים? מי יודיע להם להזהר? הרי אתה עצמך כתבת שמי שיש לו ספק שיבדק, נכון? אז איך הם ידעו שיש להם ספק - כי הם הרי נפגשו עם חולה - אם אף אחד לא יגיד להם את זה? מאיפה הם ידעו לא ללכת לבקר את הסבתא הקשישה שלהם?
איך אנשים לוקחים על עצמם בהינף מקלדת, אחריות לגרימת מוות ח"ו.?????? איך???????????
אפשר להשתגע.
וכל הציטוטים שהבאת מדברים על מקרים מוגדרים, ומוכיחים למעשה שהוראת הרבנים במקרים האחרים, הפוכה בהחלט. וקשה לי להאמין שלא קראת את זה שם במפורש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים