קורונה מודיעין עילית גם אנחנו!!! למה?? ככה!!

• פותח הנושא Excel
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
כתבתי שלנו אכפת יותר מאשר פרופסרים שטוענים שהקורונה היא לא בעיה.
באופן כללי ברור שמרבית הציבור שלנו שומר הרבה יותר, אין ספק בזה.
כי מרבית גדולי ישראל אומרים לשמור הרבה יותר...

וזה לא סותר שיש אצלינו קבוצות גדולות שלא שומרות כמעט בכלל, הם אומרים את זה בריש גלי.
מבחינתם הקורונה היא מלחמת שמד, מלחמת דת וכל עניין אחר.
יש גם כאלו שכותבים את זה פה במפורש.
פה???
לא נתקלתי.

אם כך התמיהה היא כפולה ומכופלת....
עכשיו אני גם נזכרת שכתבת שאצלכם ההוראות היו ונשארו חזקות עד הסוף...
אז למה להעלות דעות שמסתבר שהאדמו"ר שלך שולל מכל וכל???
האדמו"ר שלכם לא יודע את כל הנתונים האלו?
אמיר שחר ולס מבינים יותר טוב מהאדמו"ר שלך?
מה הקשר פה ללס?? אמרתי להתעלם מהמגיפה? אמרתי לא לעשות בדיקות? אמרתי לא ללכת עם מסיכות????
בסה"כ אמרתי לא לעשות סגר. ובמקום זה להשקיע את כל הכוחות בלסייע לאוכלוסיות בסיכון.
וגם האדמו"ר שלי לא אוחז מסגרים. עובדה, כל המוסדות שלנו היו פתוחים היום למרות הנחייות משרד הבריאות. נראה לי זו ההנחייה היחידה של משרד הבריאות שלא קיבלה אצלנו התיחסות.

כתבתי שלנו אכפת יותר מאשר פרופסרים שטוענים שהקורונה היא לא בעיה.
באופן כללי ברור שמרבית הציבור שלנו שומר הרבה יותר, אין ספק בזה.
כי מרבית גדולי ישראל אומרים לשמור הרבה יותר...

וזה לא סותר שיש אצלינו קבוצות גדולות שלא שומרות כמעט בכלל, הם אומרים את זה בריש גלי.
מבחינתם הקורונה היא מלחמת שמד, מלחמת דת וכל עניין אחר.
יש גם כאלו שכותבים את זה פה במפורש.
בלתי אפשרי לגרום להם כן לשמור על ההנחייות כי הם כ רגע מוצאים איך להפר אותם. אז במקום להשקיע בדברים אחרים חשובים הם מוצאים רעיונות הזוים שלא יתרמו לאף אחד כלום.

פה???
לא נתקלתי.
יש המון שכותבים את זה פה, בתוך השורות ובין השורות.
כולל שורות ארוכות בחכמת נשים איך שהכ-ל אבל הכ-ל, זה רק מלחמת דת.
וזה לא סוד שחסידויות גדולות וחשובות חושבות כך, וגם קבוצות ליטאיות מסוימות.

אשמח אם תביאי תוכנית מפורטת. תודה.
אשמח שתתיחסי לאנשים שיש להם דיאליזה, עובדים טיפולים כימותרפים, חולי סכרת שצריכים בדיקות דם (אבל חוץ מזה יכולים לנהל חיים רגילים לחלוטין ולעבוד כמו כל אדם אחר), חולי אסתמה, אנשים בגיל 44-64 שמחתנים ילדים (או משלמים חובות על חתונות של ילדים בגילך אם אני משערת נכון את שכבת הגיל) וצריכים לעבוד לפרנסתם וכן הלאה.
אני ינסה להתחיל. בטוחה שאם מיטב המוחות ישבו ויחשבו הם יגיעו לתוצאות טובות הרבה יותר ממני.
יקימו מרכזים טיפוליים מיוחדים לאנשים בקבוצות סיכון. העובדים שם יעבדו במיגון מלא. תהיה תחלופה גבוהה בין העובדים כי זה מאד קשה לעבוד עם המיגון הזה.
יהיו מענקים לכאלה שפרנסתם נפגעת ולא מענקים מיותרים לכלל הציבור ללא הבחנה בין מי שבאמת ניזוק למי שסתם נחמד לו לקבל את המענק.

לשמחתי אני לא בחכמת נשים כך שאין לי אפשרות להגיב על מה שנכתב שם.
אולי דווקא לכן אני אובייקטיבית בנוגע לאשכול הזה.
כאן לא עלו כאלו דעות.
ומה שבין השורות זה דבר סובייקטיבי מאוד כידוע.

אז זה ממש לא אני. ולא הבנתי למה נטפלת אלי.
אני רחוקה מאדדדדדדד מכל המחשבות האלו. ובעלי כבר יותר משבועיים מתפלל בבית כי הוא בבידוד ולא יוצא גם לא למנין רחוב או משו כזה.
באמת לא מבינה מאיפה שייכת לי את כל הדעות האלה.

אני ינסה להתחיל. בטוחה שאם מיטב המוחות ישבו ויחשבו הם יגיעו לתוצאות טובות הרבה יותר ממני.
יקימו מרכזים טיפוליים מיוחדים לאנשים בקבוצות סיכון. העובדים שם יעבדו במיגון מלא. תהיה תחלופה גבוהה בין העובדים כי זה מאד קשה לעבוד עם המיגון הזה.
יהיו מענקים לכאלה שפרנסתם נפגעת ולא מענקים מיותרים לכלל הציבור ללא הבחנה בין מי שבאמת ניזוק למי שסתם נחמד לו לקבל את המענק.
רק קחי בחשבון ע"פ הערכות קבוצות הסיכון מונות כמליון איש באוכלוסיה. זה ממש הרבה בשביל מערכים כאלה.

מה הקשר פה ללס?? אמרתי להתעלם מהמגיפה? אמרתי לא לעשות בדיקות? אמרתי לא ללכת עם מסיכות????
בסה"כ אמרתי לא לעשות סגר. ובמקום זה להשקיע את כל הכוחות בלסייע לאוכלוסיות בסיכון.
וגם האדמו"ר שלי לא אוחז מסגרים. עובדה, כל המוסדות שלנו היו פתוחים היום למרות הנחייות משרד הבריאות. נראה לי זו ההנחייה היחידה של משרד הבריאות שלא קיבלה אצלנו התיחסות.
הזכרת את אמיר שחר, ראיתי את הסרטון שלו.
הוא אומר במפורש שהבעיה היא ריבוי בדיקות, וברגע שנפסיק עם הבדיקות הכל יהיה בסדר.
אז זה ממש לא אני. ולא הבנתי למה נטפלת אלי.
אני רחוקה מאדדדדדדד מכל המחשבות האלו. ובעלי כבר יותר משבועיים מתפלל בבית כי הוא בבידוד ולא יוצא גם לא למנין רחוב או משו כזה.
באמת לא מבינה מאיפה שייכת לי את כל הדעות האלה.
מתנצלת.
הזכרת את אמיר שחר, רוב אלו שמצטטים אותו, בטוחים (כמוהו) שהיחס פה בארץ לקורונה הוא הגזמה פרועה.
ואם בעלך מקפיד ככה - אשרייך, זוכים להציל נפשות מישראל ולשמוע לדברי חכמים.

ומה עם לייחד שעות מיוחדות לקבוצות סיכון? לא יותר הגיוני?
אם רק ירצו ימצאו פתרונות מעולים. הבעיה שלא רוצים, רק "מרחמים" עליהם אבל בפועל לא נוקטים שום דבר לטובתם.

אם רק ירצו ימצאו פתרונות מעולים. הבעיה שלא רוצים, רק "מרחמים" עליהם אבל בפועל לא נוקטים שום דבר לטובתם.
אני רואה שאת ממש רוצה. אני מחכה לתוכנית מפורטת שמטפלת בכ---ל הבעיות (או לפחות טובה יותר מהתוכנית שיש לנו כרגע שאימצו אותה בכל העולם. כולל שבדיה למפרע)

ומה שבין השורות זה דבר סובייקטיבי מאוד כידוע.
קשה לא לקרוא את 'בין השורות' האלו.
אני יכולה לשים לך פה קישורים לעשרות!! הודעות כאלו פה.
לצערי הרב.

חלק מהתוכנית של @חחח זה לחלק מענקים.. אז זה לא ממש משנה
זה קל מאוד וגם הרבה יותר קליט, שצריך לרחם על קבוצות סיכון ולאות סולידריות להיכנס לסגר בשביל לא להדביק אותם. השאלה אם זה עומד במבחן המציאות.
עם קצת יצירתיות אני בטוחה שאפשר למצוא פתרונות נוספים, כמו שיש חנויות שהקדישו שעות מיוחדות למבוגרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה