- הוסף לסימניות
תשימי. סתם מעניין אותי. ואם את מתכוונת להודעות שלי אז זו פרשנות אישית שלך.קשה לא לקרוא את 'בין השורות' האלו.
אני יכולה לשים לך פה קישורים לעשרות!! הודעות כאלו פה.
לצערי הרב.
תשימי. סתם מעניין אותי. ואם את מתכוונת להודעות שלי אז זו פרשנות אישית שלך.קשה לא לקרוא את 'בין השורות' האלו.
אני יכולה לשים לך פה קישורים לעשרות!! הודעות כאלו פה.
לצערי הרב.
תפסיקי לשחק על המצפון יאני אנחנו האטומות ואת המתחשבת. כי מה יוצא מההצעות שלך זה רק חוסר התחשבות בהם. וזה רק מאמלל אותם.נראה לי יותר קל למי שחושב שהוא לא בקבוצה של המליון איש שהוא ימשיך לחגוג ושהשאר יסבלו....
אני הבאתי את אמיר שחר כהוכחה שאין צורך בסגרים בטענה של שיטוח העקומה ששום סכנת קריסה לא נצפית לבתי חולים.הזכרת את אמיר שחר, ראיתי את הסרטון שלו.
הוא אומר במפורש שהבעיה היא ריבוי בדיקות, וברגע שנפסיק עם הבדיקות הכל יהיה בסדר.
מתנצלת.
הזכרת את אמיר שחר, רוב אלו שמצטטים אותו, בטוחים (כמוהו) שהיחס פה בארץ לקורונה הוא הגזמה פרועה.
ואם בעלך מקפיד ככה - אשרייך, זוכים להציל נפשות מישראל ולשמוע לדברי חכמים.
ואני מאמינה שעם קצת רצון טוב, חשיבה מחוץ לקופסה, פחות רדיפה אחרי כותרות בומבסטיות של סגר, זה אפשרי.לא הבנתי מה התועלת לקבוצות הסיכון שכולם יכנסו לסגר ויסבלו מבידודים.
אצילות נפש? הבעת סולידריות? הכל טוב ויפה.
יש גבול עד היכן ואין שום תועלת לשתק מדינה שלמה בשביל קבוצה מסוימת.
אבל האמת הדיון כאן הוא תאורטי למדי. אני לא מאמינה שיכולים ליצר לקבוצות הסיכון מעטפת מבודדת.
לא ביקשתי בשום שלב להסתגר מראש, רק כשתחלואה יוצאת משליטה. כדי להגן על כל האוכלוסיה בסיכון או שלא.תפסיקי לשחק על המצפון יאני אנחנו האטומות ואת המתחשבת. כי מה יוצא מההצעות שלך זה רק חוסר התחשבות בהם. וזה רק מאמלל אותם.
עדיף להם להסגר בבית עם יחס מהמדינה כמו שאני ו @רפ מציעות ולא לסתגר כמו עכשיו וגם לא לקבל שום יחס מהמדינה.
ואני חוזרת על דברי שכמה וכמה אנשים מקבוצות סיכון טוענים שעדיך להם שזה מה שיהיה ולא כמו עכשיו שמורחים את זה על תקופה ארוכה.
אני כן מאמינה, שאם קצת רצון טוב והשקעה יוכלו.אבל האמת הדיון כאן הוא תאורטי למדי. אני לא מאמינה שיכולים ליצר לקבוצות הסיכון מעטפת מבודדת.
אני מחכה ליצירתיות שלך. הבנתי שיש לך הרבה רצון.הבעיה היא שאין לאף אחד את הרצון הזה. יותר קל לסגור וזהו. זה דורש פחות מאמץ ויצירתיות.
קראת מה הפתרון המוצע?שוכחים כאן דבר חשוב: קבוצת הסיכון היא לא קבוצה שיכולה להיות כולם ביחד. הם לא חולים. כל אחד מכמעט מיליון המדוברים - צריך להיזהר מכל השאר - כולל מכל האחרים שבקבוצות סיכון.
לתת להם שעות נפרדות לכל מיני דברים. אבל הם יהיו ביחד כקבוצה, לא?קראת מה הפתרון המוצע?
רמז: לא להכניס אותם למלונית קבוצת סיכון.
רעיון יצירתי אחד שאמור לכסות את הנושא של טיפולים רפואיים לקבוצות סיכון, היא כבר העלתה.אני מחכה ליצירתיות שלך. הבנתי שיש לך הרבה רצון.
מי שמעביר ביקורת צריך לתת תוכנית חלופית ולהגן עליה.
לא בהכרח. נניח לרופא כל אחד קובע תור בשעה אחרת.לתת להם שעות נפרדות לכל מיני דברים. אבל הם יהיו ביחד כקבוצה, לא?
אף אחד לא דיבר על במקום!אגב, אם יש רעיונות טובים וישימים - צריכים להפעיל אותם, בנוסף לזהירות הכללית, ולא במקום.
לא ביקשתי בשום שלב להסתגר מראש, רק כשתחלואה יוצאת משליטה. כדי להגן על כל האוכלוסיה בסיכון או שלא.
ואשמח מאוד לתוכנית מפורטת שטובה יותר מכל מה שעשו בעולם ומתיחסת לכל הקשיים שהצבתי.
זה בדיוק מה שאני אומרת. סגר זה לא פתרון ולא מגן (אולי כשהוא ארוך וגם לא בטוח)אני מחכה ליצירתיות שלך. הבנתי שיש לך הרבה רצון.
מי שמעביר ביקורת צריך לתת תוכנית חלופית ולהגן עליה.
או שהרופאים יגיעו אליהם הביתה, במידת האפשר כמובן.לא בהכרח. נניח לרופא כל אחד קובע תור בשעה אחרת.
ברור!!!!אגב, אם יש רעיונות טובים וישימים - צריכים להפעיל אותם בנוסף לזהירות של כלל האוכלוסיה, ולא במקום.
יש לי שאלה שלא ממן הענייןזה בדיוק מה שאני אומרת. סגר זה לא פתרון ולא מגן (אולי כשהוא ארוך וגם לא בטוח)
אני מציעה שידאגו לקבוצות הסיכון שיוכלו להסתגר (מה שהם עושים עכשיו ממילא) שיתנו להם את מלוא התנאים שזה יהיה להם הכי קל ופשוט.
ובמקביל שיתכוננו לעומסים ש(אולי) יגיעו. זה הכל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים