קופירייטינג מודל הפרסום מארה''ב

לא כ"כ הבנתי מה תמונת הילד אמור להביע
שמחה? עצב? מהורהר?

גילוי נאות: זה הבן שלי בגיל ממש צעיר היום בן 14
פעם ראשונה שראיתי א"ז התעצבנתי שהשתמשו בזה
אבל לאחר מחשבה שאולי בזכות זה זה יעזור לעוד כמה חולים שווה הכל.
  1. התנצלות מראש, לא ידעתי שזה בנך (וללא כל קשר: אני לא הגרפיקאי או הקופרייטר שלהם)
  2. לעניות דעתי התמונה מסמלת חצי חיוך ומבט מהורהר כציפיה למשהו טוב שיבוא, ולכן היא מבטאת מאוד טוב את מטרת הפרסום.
ספוילר לחברים.ות כאן:
קליפ מרגש שיצא לפני שנה על ידי הארגון הנ"ל, להביא רפואה ומזור לילדים חולים ל"ע -

הכל טוב, חוץ ממה שאשתי טוענת שהוא אף פעם לא יצא מהבית עם פאות מפוזרות ככה :ROFLMAO:
אז איך יש להם את התמונה?

ספוילר לחברים.ות כאן:
קליפ מרגש שיצא לפני שנה על ידי הארגון הנ"ל, להביא רפואה ומזור לילדים חולים ל"ע -
ואגב, לאחרונה המלמד כאן בקליפ - נפטר אכן מייענע מעיישע...

אבא, נשברו לי המשקפיים!
אני צריך לחזור הביתה מהקעמפ!

unnamed.jpg

לא צדיק'ל, אין צורך.
יש חנות משקפיים בקעמפ!

unnamed (1).jpg

ר' ישעילע'ס הויז:
אחרי נסיעה ארוכה ומפרכת, יש מקום להחיות בו את הנפש:
Screenshot 2024-07-23 230851.jpg

Screenshot 2024-07-23 230905.jpg

ועוד אחד:

Screenshot 2024-07-24 094719.jpg

Screenshot 2024-07-24 094736.jpg

תודה על ההשראות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה