ממש לא נראה משתלב פה ומצליח.לא היה לי זמן לבדוק בכל האשכול אם עדיין לא העלו את זה...
אם למישהו יש את הקמפיין של 'צהר' [מוסדות התשובה - בעלז] של שנה שעברה כדאי שיעלה את זה כאן לניתוח.
הסגנון אמריקאי לחלוטין, ואולי אף נערף באמריקה, ולפי השמועות הקפיץ להם את התרומות -בארץ- במאות אחוזים.
לפי הידוע לי זה הצליח להם מאד שנה שעברה, והשנה הם ניסו 'לרכוב על הגל', ולא כ''כ הצליחו.ממש לא נראה משתלב פה ומצליח.
'הכל לפי מנהג המדינה' זה עובדה!
אולי הצליח להם בעבודת שטח שזה העיקר במגביות.
לא לוקח אחריות, אנסה לברר...לפי הידוע לי זה הצליח להם מאד שנה שעברה, והשנה הם ניסו 'לרכוב על הגל', ולא כ''כ הצליחו.
בשבוע שעבר המייל של JBL הגיע ב-20:10 בחמישי, נחכה עוד קצת...נראה שהציבור בחו"ל עייף ועדיין לא התאושש מימי החג.
איך יכול להיות שכבר שבוע וכמעט אין שום מודעה מעניינת להעלות לכאן?
זה די מוזר לי.
אבל כן. אולי עדיין עייפים מיום-טוב שני של שמיני עצרת.
חורף בריא לכולם.
תודה רבה גדולה לכל המשתתפים בהעלאות!
זה מוסיף המון בשביל היצירות שלי.
בהצלחה.
א גוטע וואך @מאטל
תודה ענקית על כל ההעלאות שלך.
הן מוסיפות ומעניינות מאד.
כל מודעה צריכה לימוד.
הסגנון החוצניקי הכל-כך יפה.
קריא ונקי.
בהחלט צריך ללמוד אותם.
המשך לשתף אותנו!
תודה רבה!
הנה עוד כמה סיבות למה להתאמץ....נראה שהציבור בחו"ל עייף ועדיין לא התאושש מימי החג.
איך יכול להיות שכבר שבוע וכמעט אין שום מודעה מעניינת להעלות לכאן?
זה די מוזר לי.
אבל כן. אולי עדיין עייפים מיום-טוב שני של שמיני עצרת.
חורף בריא לכולם.
תודה רבה גדולה לכל המשתתפים בהעלאות!
זה מוסיף המון בשביל היצירות שלי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים