• הוסף לסימניות
אחרי השידרוג המדהים של gpt ביצירת תמונות, מעכשיו אפשרות השיחה עם gpt מופרדת מאפשרות יצירת התמונות ואי אפשר לשוחח עם gpt תוך כדי יצירת התמונה, אבל האפשרויות ליצירת תמונות הרבה יותר נוחות ומתקדמות, ישנה אפשרות לבחור גודל תמונה וסגנון תמונה, בנוסף היצירות של משתמשים אחרים גלויים אם ההנחיות וניתן לעשות שינויים בתמונות של אחרים (אפשר לבחור בהגדרות שלא לפרסם את התמונות ובכל תמונה בנפרד גם אפשר לבטל את הפרסום), יש גם אפשרות של יצירת וידאו שזה השינוי המשמעותי ביותר אבל כרגע היא זמינה רק למנויים.

רשמית המגבלה בכל יום היא שלוש תמונות אבל למעשה כרגע הוא נותן שש תמונות ביום.

באתר של gpt ישנה אפשרות לעבור למודל ליצירת תמונות בצד שמאל מעל רשימת השיחות.
הקישור לאתר: https://sora.chatgpt.com/explore?user=prudprud

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כרגע נטפרי חוסמים את האתר , הם מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר... :rolleyes:
מקווה שזה רק זמני לבדוק שאין שום פרצות.

• הוסף לסימניות
באתרוג זה עובד ויש סינון כרגיל , אבל הסרטונים לא עובדים בכלל כשנכנסים לסרטונים האתר מתאפס

• הוסף לסימניות
דרך הקישור למעלה האתר נפתח דרך חיפוש באינטרנט עדיין חסום...
לגבי סרטונים אני לא יכול לבדוק כי צריך מנוי פרמיום.

• הוסף לסימניות
כעת שוב אפשר ליצור תמונות גם ב-gpt וגם ב-sora בנפרד! עכשיו בעצם אפשר ליצור תמונות כפול שתיים כי לכל אחד יש מגבלת תמונות נפרדת וזה לא קשור אחד לשני.
חוץ מזה נוסף עוד פיצ'ר קטן ומועיל בצ'אט GPT שאפשר לפתוח גלריית תמונות של כל התמונות שנוצרו בכל השיחות מעל רשימת השיחות.

• הוסף לסימניות
כשכותבים את שם הפרופיל בsora צריך לעשות את הדף ללא תרגום כדי שלא יעשה שגיאה (לפחות בנטפרי)

• הוסף לסימניות
עוד שיפור משמעותי במיוחד, ישנה אפשרות של אימון מודל אישי, בשונה משאר האתרים ישנה אפשרות להגדיר את המודל במילים ולא רק בתמונות, צריך לבחור בספר המודגש בכתום למטה ואחר כך ללחוץ למעלה על "לנהל" ואז על ה+ בצד שמאל.
1744885097593.png

• הוסף לסימניות
התמונות שאני יוצרת- אוטומטית מתפרסמות?
למה אני לא רואה אותן בכל התמונות?

• הוסף לסימניות
אחרי השידרוג המדהים של gpt ביצירת תמונות, מעכשיו אפשרות השיחה עם gpt מופרדת מאפשרות יצירת התמונות ואי אפשר לשוחח עם gpt תוך כדי יצירת התמונה, אבל האפשרויות ליצירת תמונות הרבה יותר נוחות ומתקדמות, ישנה אפשרות לבחור גודל תמונה וסגנון תמונה, בנוסף היצירות של משתמשים אחרים גלויים אם ההנחיות וניתן לעשות שינויים בתמונות של אחרים (אפשר לבחור בהגדרות שלא לפרסם את התמונות ובכל תמונה בנפרד גם אפשר לבטל את הפרסום), יש גם אפשרות של יצירת וידאו שזה השינוי המשמעותי ביותר אבל כרגע היא זמינה רק למנויים.

רשמית המגבלה בכל יום היא שלוש תמונות אבל למעשה כרגע הוא נותן שש תמונות ביום.

באתר של gpt ישנה אפשרות לעבור למודל ליצירת תמונות בצד שמאל מעל רשימת השיחות.
הקישור לאתר: https://sora.chatgpt.com/explore?user=prudprud
לא הצלחתי לכתוב את השם שלי

• הוסף לסימניות
אני גם שאלתי את זה, אם אתה ללא מנוי כנראה שזה בגלל שלא מפרסמים תמונות ללא מנוי

ניסתי לאמת את זה אבל אין לי מושג האם זה נכון מה שברור לי שאני לא מקבל לייקים בכלל על היצירות שלי מה

שמלמד שככל הנראה היצירות לא מתפרסמות

• הוסף לסימניות
אני גם שאלתי את זה, אם אתה ללא מנוי כנראה שזה בגלל שלא מפרסמים תמונות ללא מנוי

ניסתי לאמת את זה אבל אין לי מושג האם זה נכון מה שברור לי שאני לא מקבל לייקים בכלל על היצירות שלי מה

שמלמד שככל הנראה היצירות לא מתפרסמות
הם מתפרסמות גם בלי מנוי אני ראיתי את התמונות שלי בין כל התמונות וקיבלתי לייקים, כנראה בגלל ריבוי התמונות לא רואים את זה בדרך כלל, אלא אם כן הגדרתם שלא התפרסם. אפשר לשתף פה את הקישור לפרופיל שלכם או לתמונה מסוימת (דרך התמונה אפשר להגיע לפרופיל של היוצר) הנה אחד מהפרופילים שלי: https://sora.chatgpt.com/explore?user=professionalai
לא הצלחתי לכתוב את השם שלי
צריך לכתוב אותו בלי שהדף מתורגם לעברית

• הוסף לסימניות
הם מתפרסמות גם בלי מנוי אני ראיתי את התמונות שלי בין כל התמונות וקיבלתי לייקים, כנראה בגלל ריבוי התמונות לא רואים את זה בדרך כלל, אלא אם כן הגדרתם שלא התפרסם. אפשר לשתף פה את הקישור לפרופיל שלכם או לתמונה מסוימת (דרך התמונה אפשר להגיע לפרופיל של היוצר) הנה אחד מהפרופילים שלי: https://sora.chatgpt.com/explore?user=professionalai

אז מעניין למה אני לא רואה אף תמונה שלי שם
רואים כאן?

• הוסף לסימניות

אולי הכנסת את התמונות שלך לתיקיה ספציפית וזה מה שגרם להם להתפרסם? (סתם משער)

• הוסף לסימניות
אז מעניין למה אני לא רואה אף תמונה שלי שם
רואים כאן?

כן רואים נתתי לייק
אולי הכנסת את התמונות שלך לתיקיה ספציפית וזה מה שגרם להם להתפרסם? (סתם משער)
גם תמונות שלא הכנסתי התפרסמו אתה יכול לשים קישור ולבדוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה