מודל של טבעת להדפסה.

• הוסף לסימניות
שלום!

מודל של טבעת להדפסה בזהב לטניסאים. מה אתם אומרים?:)

קבצים מצורפים

• טבעת חמ.jpg
    KB 280.5 · צפיות: 31
  • טבעת חמ1.jpg
    KB 279 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
יפהפה!
נראה לא פשוט למדל...
אתה עיצבת?

• הוסף לסימניות
אליפות !!!

• הוסף לסימניות
פשוט יפה
נראה מעולה

• הוסף לסימניות
מידול מושלם!
החומר נראה די פלסטקאי - חבל.

העיצוב שלו הזכיר לי מטקוט-אבל זה כבר קשור למעצב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1711537:
העיצוב שלו הזכיר לי מטקוט-אבל זה כבר קשור למעצב...

הוא כתב שזה טבעת לטניסאים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברל'ה;1711591:
הוא כתב שזה טבעת לטניסאים...

נראה לי שהיא התכוונה שזה קצת דומה למטקות פינפונג ולא למחבט טניס...

אכן זה נכון, אבל הסיבה לכך היא משום שלצורך ההדפסה צריך עוביים מסויימים בשביל שזה לא ישבר לאח"מ.

אני מצרף תמונה של המודל שהיה אמור להיות בהתחלה שהוא באמת דומה למחבט, אבל ירדתי מהעניין לאחר שהבנתי שזה לא יעבור...

נ.ב

תודה דובי על נסיון הסיוע;)

קבצים מצורפים

• מחבט.jpg
    KB 138.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש פשוט;1711603:
תודה דובי על נסיון הסיוע;)

אף אחד לא התקיף אותך ולכן לא ניסיתי לסייע אלא רק להיות בטוח שראו את מה שכתבת.

מה הפירוש להדפיס? במדפסת תלת מימד ???

• הוסף לסימניות
זה תהליך שמתחיל בהדפסת המודל בשעווה במדפסת תלת מימדית ונגמר ביציקת המודל באמצע ישנם עוד כמה שלבים... אם זה מעניין אשמח יותר להרחיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש פשוט;1711731:
זה תהליך שמתחיל בהדפסת המודל בשעווה במדפסת תלת מימדית ונגמר ביציקת המודל באמצע ישנם עוד כמה שלבים... אם זה מעניין אשמח יותר להרחיב.

מעניין מאוד.

• הוסף לסימניות
האמת שזה לא ממש עוד כמה שלבים... (רק אם רוצים ליצור תבניות גומי יש עוד שלב)

בעיקרון מדפיסים בשעווה את המודל הממוחשב, את המודל הזה מצפים בגבס וככה בעצם יוצרים תבנית, אח"כ ממיסים את השעווה ומרוקנים אותה ולאח"מ יוצקים לתוכה את המתכת שאותה רוצים. (אני מקווה שאני מדייק...).

לצורך העניין שפרתי את החומר של הטבעת...
יותר טוב?

קבצים מצורפים

• מלוכלך.jpg
    KB 346.9 · צפיות: 23
  • מלוכלך1.jpg
    KB 382.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
שים תמונת HDRI עם תאורה קצת יותר מעניינת כמו פלורוסנטים/ספוטים, זה יחמיא הרבה יותר למודל מאשר תאורה של מנורה אחת או שתים.
נשמח לראות STL ב-Netfabb עם מידות פה ושם.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
אולי תשים אבן צבוענית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה