מודל של תפוח

• הוסף לסימניות
יש למישו מודל של תפוח לצורך עריכה באלמנט - באפטראפקט
זה דחוף לי, תודה

• הוסף לסימניות
דחווווווווווף

• הוסף לסימניות
תודה אבל אני חסומה מישו יכול להעלות?

• הוסף לסימניות
באיזה פורמט ? צריך לבחור שם.

• הוסף לסימניות
בפורמט obj -תודה!

• הוסף לסימניות
אחד זה המודל השני זה הטקסטורה

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• Green_apples_textures_JPG.zip
    KB 514.7 · צפיות: 21
  • Green_apples_OBJ.zip
    KB 141.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אני רוצה להכניס לאפטר וזה מה שעולה לי, מה זה?

קבצים מצורפים

• לכידה0.PNG
    KB 19.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אי אפשר להכניס לאפטר מודלים, צריך פלאגינים

• הוסף לסימניות
אני צריכה תפוח שניכנס לאפטר כדי לעבוד עליו במקום לייצר במאיה ודומיה..
אני אשמח אם מישו יוכל להעלות לכאן
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסך הצלחה;1762500:
אני צריכה תפוח שניכנס לאפטר כדי לעבוד עליו במקום לייצר במאיה ודומיה..
אני אשמח אם מישו יוכל להעלות לכאן
תודה!
תחושתי היא שאת לא ממש מכירה את צורת העבודה עם תלת ממד ואפטר.
בשביל להכניס תלת ממד לאפטר תשתמשי ב3D Element

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה