מודם אלחוטי

• הוסף לסימניות
האם בחנויות הסלולר והתקשורת ניתן להשיג מודם אלחוטי,
אני כרגע בברורים מול סלקום- יש להם מבצע לאינטרנט במודם אלחוטי 5 GB ב-49 ש"ח (וכמובן שעם רימון זה מתייקר), אבל-
המודם עצמו עולה 20 ש"ח לחודש X 36 חוד' שזה יוצא 720 ש"ח, אני מאמינה שמכשיר כזה לא עולה יותר מ 200-250 ש"ח, בחנות אחת אמרו לי שלא מוכרים דבר כזה,
יש למישהו מושג איפה כן ניתן להשיג, או כל אפשרות לחבילת גלישה אחרת במהירות הגיונית ובמחיר נמוך מ-100 ש"ח?

תודה!

• הוסף לסימניות
בעלי קנה נט- סטיק- ב-300 ש"ח כמדומני. בחנות למוצרי תקשורת- משווק של סלקום.

• הוסף לסימניות
אני כרגע משלמת 80 ש"ח לחבילה של: נטסטיק סלקום+רימון+נתיב.
2GB נפח גלישה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;1311468:
אני כרגע משלמת 80 ש"ח לנטסטיק של סלקום+רימון+נתיב.
2GB נפח גלישה.
לא היית צריכה לקנות קודם את הנט-סטיק בכסף מלא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1311470:
לא היית צריכה לקנות קודם את הנט-סטיק בכסף מלא?

כן הייתי, הוא עלה נראה לי 200 או 300 ש"ח. של אלקייטל.

• הוסף לסימניות
אז זהו, כרגע אני עם נטסטיק, משלמת 69 ש"ח סלקום + רימון אבל גלישה בנפח 300 MB, כן, כן,
לא זז לי שום דבר, להעלות או להוריד קובץ לוקח שעות, שיגעון,
את הנטסטיק קנינו ב-180 ש"ח במקום 700+ בסלקום,
אבל כרגע עם המבצע שיש להם, זה נשמע לי שווה, רק אני לא רוצה לקנות אצלם את המכשיר, מעניין אם ניתן לקנות אותו לבד.

מה מייעצים המומחים?
הגיעה מהירות גלישה עד נפש, אז אנא- עזרה במהרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;1311468:
אני כרגע משלמת 80 ש"ח לחבילה של: נטסטיק סלקום+רימון+נתיב.
2GB נפח גלישה.

אם קנית הנט סטיק בנפרד היית יכולה להצטרף לחבילה 5 GB ל49 ש"ח והסינון לבחור או 30 ש"ח אתרוג או 35 נתיב וזה יוצא אותו מחיר ל'5 GB במקום 2GB

ואגב מה זה רימון+נתיב? או רימון או נתיב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;1311496:
אז זהו, כרגע אני עם נטסטיק, משלמת 69 ש"ח סלקום + רימון אבל גלישה בנפח 300 MB, כן, כן,
לא זז לי שום דבר, להעלות או להוריד קובץ לוקח שעות, שיגעון,
את הנטסטיק קנינו ב-180 ש"ח במקום 700+ בסלקום,
אבל כרגע עם המבצע שיש להם, זה נשמע לי שווה, רק אני לא רוצה לקנות אצלם את המכשיר, מעניין אם ניתן לקנות אותו לבד.

מה מייעצים המומחים?
הגיעה מהירות גלישה עד נפש, אז אנא- עזרה במהרה!

אני הצטרפתי עכשיו למבצע שלהם ועשיתי בדיקת מהירות ובמקום 15 MB שאמור להיות יצא לי 5 MB!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גבריאל חיים;1311802:
אם קנית הנט סטיק בנפרד היית יכולה להצטרף לחבילה 5 GB ל49 ש"ח והסינון לבחור או 30 ש"ח אתרוג או 35 נתיב וזה יוצא אותו מחיר ל'5 GB במקום 2GB

ואגב מה זה רימון+נתיב? או רימון או נתיב

יש לי רימון על הסטיק עצמו, ונתיב על המחשב.
היום אני עושה הכל דרך מישהו אחד, כשאני עושה את החבילה הזו שאמרת של סלקום- הם דואגים גם לנתיב או שזו התנהלות נפרדת מול נתיב?

• הוסף לסימניות
יש מישהו שמשכיר מודם לפי חודשים?

• הוסף לסימניות
לא עברתי על כל האשכול, אבל הפיתרון הכי יעיל והכי זול הוא לקנות באיביי קורא כרטיסי סים ב20 שקל [מקביל לקורא כרטיסי זיכרון], ולקחת סים של גולן ב35 ש"ח עם גלישה 1GB, או הוט מובייל 3GB ב39 ש"ח - 5GB ב45 ש"ח. ו-8GB ב49 ש"ח.
לא צריך לשלם מאות שקלים על מודם/נטסטיק.

תמהני שדיברו המון פעמים על נושא זה, ומעולם לא ראיתי מאן דהו שהביא את הפיתרון הזה..
רבש"ע למה מה קרה שאשלם על מודם/נטסטיק 300 ש"ח ויותר?

• הוסף לסימניות
200 ש"ח בהרבה חנויות תקשורת.

• הוסף לסימניות
^^^
היי ירמי, אתה מתכווין אלי?
במידה וכן, למה לשלם 200 שקל כשאפשר לשלם 15 שקל?
אגב, אפשר להשיג גם בפחות מ200.

נ.ב. לא ענית לי על ההודעה ששלחתי לך לפני שעה.... :)

• הוסף לסימניות
בררתי, מודם סלולארי כפי שזה נקרא עולה כ-150 ש"ח.
רמה- תוכלי לפרט קצת יותר איך זה עובד? כמו"כ, איך מתבצעת החסימה?

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1312243:
לא עברתי על כל האשכול, אבל הפיתרון הכי יעיל והכי זול הוא לקנות באיביי קורא כרטיסי סים ב20 שקל [מקביל לקורא כרטיסי זיכרון], ולקחת סים של גולן ב35 ש"ח עם גלישה 1GB, או הוט מובייל 3GB ב39 ש"ח - 5GB ב45 ש"ח. ו-8GB ב49 ש"ח.
לא צריך לשלם מאות שקלים על מודם/נטסטיק.

תמהני שדיברו המון פעמים על נושא זה, ומעולם לא ראיתי מאן דהו שהביא את הפיתרון הזה..
רבש"ע למה מה קרה שאשלם על מודם/נטסטיק 300 ש"ח ויותר?

עשית כך וזה עובד ללא בעיות ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;1311811:
יש לי רימון על הסטיק עצמו, ונתיב על המחשב.
היום אני עושה הכל דרך מישהו אחד, כשאני עושה את החבילה הזו שאמרת של סלקום- הם דואגים גם לנתיב או שזו התנהלות נפרדת מול נתיב?

1. אין דבר כזה סטיק של רימון אלה הם עובדים עם סלקום, והתשלום הוא לסלקום! גם על החתימה של רימון, (אחרי בירור, וכן דרך רימון יוצא יותר יקר לא יודע למה ועדיף ללכת דרך סלקום,)
2. סלקום ונתיב שתי הנהלות נפרדות, אבל גם להם יש קשר ואפשר להצטרף לנתיב ולשלם להם גם לסלקום אבל גם כאן זה יוצא הרבה יותר יקר ולכן עדיף להצטרף לסלקום ונתיב בנפרד או לסלקום ודרכם לאתרוג-(יוצא יותר זול)

או לעשות כמו שרמה פלוס כתב (אם זה עובד) ולהצטרף בנפרד לסינון

• הוסף לסימניות
מה נראה לכם שכתבתי סתם?? :)

זה ג'וק שקורא כרטיסי סים.
יש מהם להעתקת מידע מהסים, ויש מהם שמשמשים כמודם. תחפשו.
אם יהיה לי פנאי אחפש את הקישור הספציפי שאותו אני קניתי.

• הוסף לסימניות
הקישור חסום לי בנתיב, אבל השאלה אם ניסית את זה בפועל, כי זה ממש לא מסתבר שזה יעבוד משום שהנטסטיק גם מסוגל לשדר את החומר שאתה שולח ולא רק קולט חומר מהרשת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;1312988:
הקישור חסום לי בנתיב, אבל השאלה אם ניסית את זה בפועל, כי זה ממש לא מסתבר שזה יעבוד משום שהנטסטיק גם מסוגל לשדר את החומר שאתה שולח ולא רק קולט חומר מהרשת.
לא כ"כ הבנתי מה לא מסתבר לך.

בנוסף, הרי זה ברור שיש כזה דבר.. עיין כאן.
בארץ זה עולה 128 ש"ח, ובחו"ל אפשר להשיג ב40 ש"ח. מה הבעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה