דרוש מידע מודם/סטיק/סלולרי/נתב... נאבדתי :)

• הוסף לסימניות
אני רוצה אינטרנט שיעבוד לי הכי חלק שאפשר.
הנתונים הם כאלו:
משרד בקומה שישית בשכונת מגורים
שמחשב אחד יכול להתחבר אליו - אבל שהאינטרנט ירוץ... כלומר שאני יוכל לעבוד על מחשב מרוחק הכי חלק שאפשר.

אה, ואין לי אפשרות להתקין תשתית.

הבנתי שאני צריכה מודם סלולרי.
ופה נאבדתי.

כל כך הרבה אפשרויות... כל כך הרבה חברות. מה המומלץ?

קיבלתי המלצה על חברת Huawei ויש לה באתר אין סוף אפשרויות. יש לה סטיק USB ויש לה מודם ויש ראוטר סוללרי. המחירים בהתאמה.
דור שלוש-ארבע-חמש...

מה המומלץ?
ואילו עוד מרכיבים משמעותיים למהירות גלישה.

אינטרנט בסינון נטפרי.

• הוסף לסימניות
הנתונים הם כאלו:
שמחשב אחד יכול להתחבר אליו - אבל שהאינטרנט ירוץ... כלומר שאני יוכל לעבוד על מחשב מרוחק הכי חלק שאפשר.

ופה נאבדתי.

קיבלתי המלצה על חברת Huawei ויש לה באתר אין סוף אפשרויות. יש לה סטיק USB ויש לה מודם ויש ראוטר סוללרי. המחירים בהתאמה.
דור שלוש-ארבע-חמש...

מה המומלץ?

אינטרנט בסינון נטפרי.
בגדול התחום מתחלק ל3 חלקים
סטיק - הישן והמוכר
ראוטר סלולרי נייד אותו דבר רק עם סוללה
ראוטר סלולרי קבוע - כמו תשתית בזק רק בלי התשתית אלא על סים , זו האפשרות הטובה ביותר למי שלא צריך ניידות

• הוסף לסימניות
הנתונים הם כאלו:

ופה נאבדתי.

דור שלוש-ארבע-חמש...

מה המומלץ?

אינטרנט בסינון נטפרי.
נוכל לתת המלצה על סטיק טוב בהתאם לצורך/תקציב.

החלק השני, הוא הסים.
וכאן השאלה היא, לאיזו חברה יש קליטה טובה (דור 4) במקום?

• הוסף לסימניות
ראוטר סלולרי קבוע - כמו תשתית בזק רק בלי התשתית אלא על סים , זו האפשרות הטובה ביותר למי שלא צריך ניידות
וזה יותר טוב מסטיק ראוטר סוללרי נייד?

כי היום יש לי אחד כזה - והקליטה אמ... לא משהו למרות שבדקתי איזה אנטנה הכי קרובה ולפיה הזמנתי.
השאלה היא אם הבעיה היא בסטיק (אולי חברה פחות טובה) או שזה מקום עם קליטה דפוקה. איך אפשר לבדוק את זה?

• הוסף לסימניות
הכל תלוי בסוגים
לדוגמא אם קנית איזה קשקוש מאליאקספרס אל מצפה שהוא יהיה יותר טוב מסטיק עם תמיכה מלאה בתדרים ישראלים

• הוסף לסימניות

כי היום יש לי אחד כזה - והקליטה אמ... לא משהו למרות שבדקתי איזה אנטנה הכי קרובה ולפיה הזמנתי.
השאלה היא אם הבעיה היא בסטיק (אולי חברה פחות טובה) או שזה מקום עם קליטה דפוקה. איך אפשר לבדוק את זה?
יש הרבה סוגים.
צריך לקנות סטיק איכותי ומתאים לתדרים המקומיים כמו שכתב @אליה גרפיקה ומחשוב .

הכי טוב, לשכור\לשאול ממישהו שיש לו סטיק כזה, ולבדוק אם עובד טוב.

• הוסף לסימניות
הכל תלוי בסוגים
לדוגמא אם קנית איזה קשקוש מאליאקספרס אל מצפה שהוא יהיה יותר טוב מסטיק עם תמיכה מלאה בתדרים ישראלים
תודה שאת מגיבה לי.
יש לי סטיק מחברה טובה שקנית בארץ, רק שהוא כבר בן ארבע. תומך דור 3-4 חברת ProVision

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה