מודם סלולארי לנייח

• הוסף לסימניות
האם ידוע למישהו בוודאות אם מחשב נייח (לא נייד) תומך לחלוטין במודם סלולארי?

וכמו"כ, איפה עוד ניתן להשכיר מלבד אלתר מחשבים
או לחילופין אם יש למישהו להשכיר לי לשבועיים

מחכה מאד לתשובה
תודה

• הוסף לסימניות
תומך לחלוטין

• הוסף לסימניות
ומה אם יש לי נתיב?
החסימה תשאר?

• הוסף לסימניות
אני עם מודם סלולרי במחשב הנייח וחסומה עם נתיב. עובד מצוין.

• הוסף לסימניות
הו, אני כ"כ שמחה לשמוע שזה באמת עובד.
אז איך זה עובד? חיבור USB או מה?

• הוסף לסימניות
ואני שוב שואלת אם מישהו יודע היכן עוד ניתן לשכור חוץ מאלתר מחשבים? (בירושלים)

• הוסף לסימניות
יש את זה לטכנאי מחשבים בד"כ. תשאלי אחד שאת מכירה אם הוא יכול להשאיל/ להשכיר

• הוסף לסימניות
שמעתי מחבר, ועל אחריותו בלבד:

תוכלי לרכוש מאחת מחברות הסלולר, ולהתחרט במהלך ה14 יום הראשונים (יש חוק כזה).
תחויבי בדמי ביטול של 150 ש"ח בערך.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;506356:

ובכן בכלל לא.
יש כמה מתאמים, חלקם מתחברים ביו.אס.בי. מוחלקם בhtdps
תבדקו קודם. אם כי ההשכרות בדרך כלל נותנות חיבור USB.
בהצלחה
בבני ברק יש 'המצלצל 0573130022' הוא בדרך כלל מברר שהשוכרים אינם בחורים צעירים וד"ל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוס;506549:
שמעתי מחבר, ועל אחריותו בלבד:

תוכלי לרכוש מאחת מחברות הסלולר, ולהתחרט במהלך ה14 יום הראשונים (יש חוק כזה).
תחויבי בדמי ביטול של 150 ש"ח בערך.

בהצלחה.

יתכן שיותר קל פשוט להתקרב למישהו שיש לו את זה, להגיע מאחוריו בשקט בשקט וכשלא ישים לב לקחת את זה... וכן, אפשר גם להחזיר את זה אחרי שבועיים...:)

וזה בחינם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה