כללי מודעה- איך זה עכשיו?

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על זה? יותר טוב?

קבצים מצורפים

• 9.jpg
    KB 312.6 · צפיות: 9
  • 5.jpg
    KB 230.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מודעת עמוד או רבע?
אם רבע - תגדילי מאוד את התמונה
האמת, בכל מקרה הייתי מגדילה, ושמה את הטקסט למטה בקטן יותר
בגדול אפשר לכתוב מבצע פורים או משהו שברור שזה מבצע

אגב, הסגול לדעתי יותר מושך בלוגו, ולי אפשר קצת לשנות את הגוון שלא יהיה "סלקום" אבל זה לא קריטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;517527:
מודעת עמוד או רבע?
אם רבע - תגדילי מאוד את התמונה
האמת, בכל מקרה הייתי מגדילה, ושמה את הטקסט למטה בקטן יותר
בגדול אפשר לכתוב מבצע פורים או משהו שברור שזה מבצע

המודעה הזו מאד קטנה בערך בגודל של 9 על 5 ס"מ. אפרסם את זה בעיתון מקומון.

• הוסף לסימניות
הילד לא מחופש הגם שהוא מוסיף מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריידי;517529:
הילד לא מחופש הגם שהוא מוסיף מאוד!

אין לי תמונה של ילד מחופש זה מה שיש לי. השנה בפורים יהיו לי תמונות של ילדים מחופשים בעז"ה אבל בינתיים אין לי מה להשים. העיקר שיש תמונה לא?

• הוסף לסימניות
לדעתי התמונה צריכה לתפוס 2/3 מהעמוד
כל הטקסט בשליש שנותר.. כולל הלוגו

קבצים מצורפים

• 22.jpg
    KB 94.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
ממש יפה.
אולי כדאי לתת צבע ללוגו, הוא נבלע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;517534:
לדעתי התמונה צריכה לתפוס 2/3 מהעמוד
כל הטקסט בשליש שנותר.. כולל הלוגו

לדעתי זה גדול מדי...
מספיק הגודל שעכשיו שמתי. הוא עכשיו נראה יותר גדול.

• הוסף לסימניות
החדשה שהכנסת .מקסימה.

• הוסף לסימניות
התמונה הזו נורא מוכרת לי. בטוח שראיתי אותה פעם, אולי בפרסומת אחרת.
גם אם את צילמת את התמונה ולא הורדת אותה ממאגר כלשהו - זה עדיין גורם לחוסר אמינות, אצלי לפחות.

• הוסף לסימניות
אם זו תמונה שלא צילמת אז עדיף כבר שתחפשי תמונה של ילד בתחפושת..

• הוסף לסימניות
כן נכון זה לא תמונה שצילמתי לצערי כי אין לי תמונות של ילדים מהסטודיו. יש לי רק תמונות של אנשים מהסטודיו ולא מתאים שאשים במודעה הזו כי זו מיועדת רק לילדים.

• הוסף לסימניות
אז לדעתי עדיף שלא תשימי תמונה...

• הוסף לסימניות
כן זה מה שחשבתי אבל כולם פה הציעו לי לשים תמונה זה הבעיה...

• הוסף לסימניות
הציעו לך לשים תמונה שלך לא סתם שתהיה שם תמונה..

• הוסף לסימניות
יש תמונות של ילדים מחופשים ללא הפנים ואת מכניסה את הפנים בפנים וזה יוצא מדהים כדאי לך לשים כזה דבר בתמונה כך זה יותר יראה פורים

• הוסף לסימניות
אם יש לך מספיק זמן, תנסי להציע לשכנה או חברה או מי שלא תהיה - לצלם לה את הילדים לקראת פורים בעד זה שתפרסמי את התמונות הללו.
(אני לא נכנסת לדיון אם זה תשלום הוגן עבור פרסום ילד או לא - זה לא רלוונטי. עובדה היא שהרבה אימהות תשמחנה לקבל סט צילומים לכבוד פורים בעד פרסום תמונתם באיזה מקומון.)

• הוסף לסימניות
סתם אגב, אני לא מכירה הרבה אימהות שתבחרנה בצלמת בלי לראות דוגמאות קודם. זו עלות מספיק גבוהה כדי לברר ולבדוק דוגמאות של ילדים. הקהל היום מאוד בררן ויודע מה הוא מחפש.
אם בכלל אין לך תמונות של ילדים כדאי שתאספי כמה כאלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה