כללי מודעה באנגלית

• הוסף לסימניות
אף פעם לא עיצבתי מודעה באנגלית, ואין לי מושג לגבי הפונטים. יכולתי להשתמש רק בפונטים בסיסיים שהיו לי במחשב חינם. האם זה גרוע?
אם כן, אשמח לקבל המלצה לפונטים אנגליים חינמיים מתאימים, ואיפה אפשר להשיג אותם.

קבצים מצורפים

• פליר מלוה מלכה.jpg
    KB 167.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
פונטים-לא יודעת
העיצוב כוון מעולה
רק: מאד מאד עמוס כדאי לסדר את זה על רקע עדין יותר וטקסט פחות תנועתי
החום על השחור בחלק מהמקומות ממש נבלע

• הוסף לסימניות
צבעים יפים מאוד- מתאים למלווה מלכה...
נראה לי שהעיטורים בצד שמאל (אלו שנועדו לסמן פסקה חדשה) קצת מיותרים, הרי השורה הראשונה מודגשת.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד!
אכן העיטורים מיותרים, וכן האלכסונים קצת מפריעים.
אבל ממש יפה!

לגבי הפונטים, מבירור שאני עשיתי עלה שאין בעיה להשתמש בפונטים הבסיסיים.

• הוסף לסימניות
מה עוד אני יכולה לעשות עם ההערות הקטנות, אם לא לזרוק אותן באלכסון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;333966:
מה עוד אני יכולה לעשות עם ההערות הקטנות, אם לא לזרוק אותן באלכסון?

את יכולה לעשות אותן לאותו כיוון, כמשתמשים בשני אלכסונים זה יוצר בלגן, והמודעה גם כך מאוד עמוסה במלל.
את הסמלים בצד אני גם בעד להוריד
כמות הטקסט הזו היא בלתי אפשרית, כל הכבוד על ההתמודדות!
אהבתי את הרקע, מאוד מתאים לסגנון חוצניקי.
הטיפוגרפיה קצת פחות.
וכן מסגור - בחו"ל יותר מקובל לעשות מסגרות ממש, תציצי בעיצובים מחו"ל ותראי את הסגנון.
ואת הכותרת אני חושבת שכדאי להגדיל (ולהחליף פונט)

בהצלחה!

אגב, לדוברי אנגלית -
מומלץ מאוד לשמוע את הגב' טובה מרדכי - יש לה סיפור מדהים שלא יאמן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה