כללי מודעה "ביצי משק"

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• eggs.jpg
    KB 107.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפיפה.
קצת לשחק עם הטקסט של הכתובת.

• הוסף לסימניות
את ציירת? ממש ממש חמוד אני לא גרפיקאית אבל אהבתי!

• הוסף לסימניות
העיצוב והציורים יפיפיים.
לדעתי, אם זו מודעת פרסום לביצים הייתי מחליפה את האפרוח בביצים,
למרות שהוא ממש חמוד. ומפנה את בועת הדיבור לתרנגולת.

• הוסף לסימניות
נראה פרסום על עופות יותר מעל ביצים, נ"ל עדיף להשאיר ביצים שלמות לבד, בלי האפרוח, חוץ מזה הציור מאוד יפה ומרשים

• הוסף לסימניות
הציור חמודי מאוד
עדיף להחליף את התרנגול בתרנגולת...

בכותרת כדאי פה איזה משחק, למשל את יום יום להדגיש ולשים קצת באלכסון או בתוך עיגול (או גם וגם)

• הוסף לסימניות
האיור ממש מתוק.
הייתי נותנת יותר נוכחות לכותרת ואת השחור למטה הייתי משנה לצבע אחר.

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות.
לא אני ציירתי, האיורים קנויים.

• הוסף לסימניות
מודעה מתוקה! ;)
אולי להוסיף לתרנגולת סל של בייצים.
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
אהבתי!!!
ממש מתוק!
אני חושבת שגם ככה זה מאוד מסביר את עצמו. לא חייב סל של ביצים ליד (אם ממש אי אפשר). קודם כל כי זה ברור שאם יש תרנגולת מסתמא יש גם ביצים... ודבר שני- בגלל שאנשים יודעים לקרוא ומבנים לבד... אבל אם יש לך איור בסגנון הזה של ביצים להוסיף אז למה לא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה