כללי מודעה בנוסח "רטרו" >>> שבועות של מבצעים

• הוסף לסימניות
תמונת נעלי "ג'וי" מעונבות בסגנון רטרו.

לגבי הקטע התחתון (הלוגו וכו' אני לא סגור) העליתי בינתיים.

הלקוח התעקש על התמונה של נעל הבנים, כי לדעתו עשרות לקוחות יבואו במיוחד בשביל זה.. נו שויין...

קבצים מצורפים

• קולסקי שבועות.jpg
    KB 158.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ואם אני מבינה נכון ''רטרו'' הכוונה על הנעל יותר מאשר על המודעה

• הוסף לסימניות
המודעה יפה, וגם הנעליים,
העיקום טיפה מציק בעיני, ואפשר לנסות לגרום למבצע קצת יותר "לצעוק".

אבל סתם רציתי להתייחס למשפט הזה -
"הלקוח התעקש על התמונה של נעל הבנים, כי לדעתו עשרות לקוחות יבואו במיוחד בשביל זה.. נו שויין..."

הרבה פעמים מתבאסים מלקוחות ש"מתעקשים". במקום להתבאס אני מציעה להקשיב ולתת אמון.
למה? כי הלקוח מכיר את העסק שלו הכי עמוק והכי טוב. אם הוא אומר שהמון לקוחות יבואו רק בגלל הנעל הזאת - כנראה שהוא צודק. הוא מכיר את הלקוחות, מכיר את העסק, ויודע שהנעל הזאת רצה (תרתי משמע :)) וכולם מתלהבים ממנה סוף הדרך.

במקרה הזה הוא פשוט צודק ויודע, וגם אם הנעל הזאת לא לטעמו של הגרפיקאי המעצב - באסה, אבל המודעה צריכה למכור לקהל היעד שלה, לא לגרפיקאי.

זה בעיני הסתכלות ממש קריטית למעצב - להבין שהוא צריך לעצב נכון, לא רק יפה.

לפעמים לקוחות "מתעקשים" על דברים שלא קשורים לשיווקיות של המודעה, אלא פשוט לטעם שלהם.
גם במקרה כזה חשוב להוציא לקוח ששלם הרבה כסף - מרוצה. מנגד, גם לא להוציא מודעה מכוערת. אז מה עושים? יושבים עוד, ועוד ועוד, עד שיוצא יפה! גם לטעמו וגם לטעמך! (ואז זה יוצא הרבה יותר יפה מהמודעה הראשונה שהוא לא אהב, כי זה תוצר של המון השקעה ועבודה).

עד כאן האג'נדה שלי
בהצלחה!
:)

• הוסף לסימניות
יפה מאד! אבל הנעליים לא ישובות טוב על המשטח.

• הוסף לסימניות
אסתר את צודקת מאד
לפעמים צריך להוריד את האף ולפעמים צריך להעלות
יש 2 סוגי לקוח מתעקש
כאן הלקוח יכול להיות צודק מבחינה שיווקית מה אנשים יותר רוצים וצורכים
אבל אם הוא מתעקש על עיצוב המודעה עצמה אני כבר לא בטוחה בצדקתו
בקשר למודעה
הייתי רוצה לראות בה נעליים ביותר גדול אפ' רק זוג אחד
המודעה מדברת על נעליים ובקושי רואים אותן
המלל העקום מידיי
וקצת חיוורים הצבעים
אם הלקוח טוען שנעלי הבנים הן הקונספט העיקרי בחנותו אפ' שהן פחות צבעוניות המודעה תצטרך להסתובב סביב זה
ונעלי הבנות בקטן למטה
פשוט השאלה מה חשוב

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ונעימה לעיין.

צריך להכהות גוונים, בהיר מידי, ובהדפסה בד"כ עוד יותר מתבהר סוג כזה.

סתם מעניין,
אתם מדברים על נעל בנים, ואני מסתכלת ולא מבינה, הנעל הכחולה עם הסרט זה של בנים?

לקח לי המון זמן לקלוט את הנעל בנים המדוברת, זה היה נראה לי איקוני לא ברור.

אם זה כל כך חשוב אז צריך להגדיל, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י steren;2112489:
מודעה יפה ונעימה לעיין.

צריך להכהות גוונים, בהיר מידי, ובהדפסה בד"כ עוד יותר מתבהר סוג כזה.

סתם מעניין,
אתם מדברים על נעל בנים, ואני מסתכלת ולא מבינה, הנעל הכחולה עם הסרט זה של בנים?

לקח לי המון זמן לקלוט את הנעל בנים המדוברת, זה היה נראה לי איקוני לא ברור.

אם זה כל כך חשוב אז צריך להגדיל, לא?

דווקא במגזינים בירושלים הצבעים מתכהים

• הוסף לסימניות
הנעל השחורה צריכה להיות באותו גודל לדעתי כמו הנעליים שלמעלה,
או לפחות יותר גדולה ממה שהיא עכשיו (במיוחד אם היא משמעותית)
כי היא נבלעת,
זו דעתי כצרכנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה