כללי מודעה בסגנון מודרני - דעתכם.

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לשמוע את דעתכם בעניין המודעה
שיפורים בבקשה - - -
- זוהי פרסומת לחנות רהיטים חדשה - בסגנון אמריקאי (יש להם גם חנות שם)
(הפתיחה היתה השבוע)
- הכיתוב- רעיון שלי.
כמובן שהלוגו סתם תקוע ולא צבעוני עדיין וחסר פרטים.(לא אני יצרתי אותו)
- תודה גדולה לSAPIR0001 על העיטורים!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 861.7 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
כיוון מצויין, אבל הגופן הלועזי חינמי.

• הוסף לסימניות
צרות של ישראלים - - -
אולי יש לכם להציע לי גופן באנגלית שישתלב טוב עם קמפיין(הפונט העברי)?

• הוסף לסימניות
זה יפה אבל לא סטייל אמריקאי. כדי שזה יראה סטייל אמריקאי- קחי פונט יותר דק ותתקני צבעים...

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
הגלוב למעלה קצת לא קשור.
באנגלית- כדאי למצוא פונט אחר. או להשתמש דווקא באחד הפונטים הקלאסים כפי שמקובל באמריקה.
ובעברית גם הייתי משנה את הפונט
שאר המודעה מהממת!

• הוסף לסימניות
הגלוב למעלה קשור משום שהשם שלהם זה "גלובל ישראל"
ובלוגו יש את אותו שרטוט של גלובוס.

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה ומרשים, והנה כמה תיקונים:

הורוד למעלה לא משתלב בצבעי המודעה.
המלה רהיטים לא נמצאת במקום טוב.
היא כאילו 'נפלה' לתמונה, צריך לכבד אותה.
תעלי אותה מעל הקו האדום, (צמוד או לא-לפי טעמך)אולי עם קו מתאר דק באדום .
הפינה שבה העיטור העליון עולה על המודעה-לא נעימה לעין, אולי בגלל מפגש צבעי האדום.תחשבי מה לעשות שם, אולי הלוריד את התמונה כך שלא יתנגש, או להחליף את האדום של הפרח המתנגש עם האדום של המסגרת, או אולי אם תתתני את העיטור העליון בהיר ברקע, כמו במודעות שמעלים פה הרבה פעמים, זה יעשה רושם יותר טוב.

• הוסף לסימניות
העיטור לכשעצמו יפה מאוד, וגם המודעה לכשעצמה והרעיון לכשעצמו, אבל משהו לא מסתדר בעיניים עם הגופנים והצבעים...
תנסי אולי להוריד את הגלובוס למעלה ולעשות את הwellcom לא נטוי ואת העיטור העליון להעלות לתחילת המודעה, שיהיה על הלבן. תרשמי מעל התמונות "רהיטי יוקרה" בכתב יוקרתי ומתחת (כבלוק) את ה"סטייל אמריקאי בישראל". זה גם ימלא לך קצת מהחלל הגדול שיש לך וגם יוסיף המון לעיצוב.
עצה קטנה: אם את רוצה שזה ישדר יוקרתיות, אל תלכי על הצבע האדום - הוא נותן תחושה של זולות (שימי לב איזה לוגואים באדום: שפע שוק, סופר זול, פיצות למינהן, אבל לא רהיטים!), תנסי יותר בכיוון של חום / מוזהב / נחושת.

• הוסף לסימניות
לא התחברתי. יש לי כמה הערות, אבל איני יודע אם הם באות ממקום מקצועי שבי או סתם מהרגשה אישית כלפי המודעה.

• הוסף לסימניות
מודעה נחמדה

א. פונטים להחליף דחוף
ב. תחליפי את כל הרקע לצבע אחיד. להוריד את הסטריפ הלבן למעלה וזה יראה אחרת לגמרי קו נקי, וחדשני.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אהבתי את הפרחים ואת הכניסה של התמונות.
גם את הצבעים.
אני לא חושבת ששילוב הצבעים שלך משדר זול, יש בעיקר שחור, וטיפה אדום.
מה שמאוד משדר ההיפך מיוקרה, זה הלוגו (שאני בטוחה שאינו מעשה ידייך)
ולא יעזור להם, עם כזה לוגו איך אפשר להאמין שזה סטייל, מיוחד וכו'?

לגבי העיצוב הכללי - הגלובוס - כבר כתבו לך, לא משתלב בצבעי שאר המודעה.
הלבן, לדעתי, יותר מדי חותך את המודעה לשניים. אולי תנסי מעבר עגול יותר,
או אלמנט מקשר בין השחור והלבן.
למשל כמו שהציעו להעלות את הפרחים לחלק הלבן, ושיעלו גם על הרקע השחור.

הפונט - באמת כדאי משהו דק ומעוצב.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!

-את הצבעים אני מאוד אוהבת וחושבת שזה דווקא משדר יוקרה!
-העיטור נכנס בתמונות - ממש בכוונה תחילה- פשוט לטעמי.
-בקשר לגלובוס למעלה - את הצבע אשנה, אבל כדאי ממש להוריד?
כי זה בכ"ז חוזר לי על האלמנט שמופיע בלוגו (שאגב אני לא אתן להם להשאיר אותו ממש כך!)
-הטיפוגרפיה -אני רואה שממש לא מצאה חן פה - - -
אנסה לעשות משהו בנידון - - -
-גם על הרקע הלבן קשה לי קצת לוותר.

-בקשר ללקוח - (אמריקאי) הוא דווקא ממש אהב את הסגנון!

• הוסף לסימניות
לדעתי הרקע הלבן שובר את היוקרה
אם תורידי אותו בתוספת השיפוצים לעיל זה יראה מעולה
אבל הכל ענין של טעם...

• הוסף לסימניות
המודעה והכיון נחמדים.

מה שהפריע לי במבט ראשון זה דווקא זה צבע הקו המקיף את התמונות עצבני מדי נראה לי שקו בגווניים בהירים ישדר יותר יוקרה ופחת יאמץ את העין.

אולי כן ואולי לא, זה מה שהפריע לי.

• הוסף לסימניות
אני שם לב שיש לך סגנון די אחיד לא?

הקטע עם העיטורים והפונטים שמזכירים
או שאני סתם טועה, ובכל אופן לכולם יש סגנון אחיד, אני למשל נדבקתי לתקופה מסוימת על שילוב של אותיות זהב על צורות אדומות כהות...

• הוסף לסימניות
כמובן שיש לי סגנון - - -
אבל במקרה מדובר באותה מודעה רק בגלגול הראשון - - -

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה