כללי מודעה "המקום החם של מעיין"

• הוסף לסימניות
מודעה קצת עמוסה מבחינת הטקסט.
הלקוח רצה הרבה תמונות ואת ככככככל הטקסט שהוא הביא.

קבצים מצורפים

• המקום החם של מעין.jpg
    KB 505.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מאוד מאוד מאוד מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
צד ימין בעיני מהמם. מאד אוהבת את המעברים בין התמונות.
צד שמאל קצת פחות. הפסים אדום וירוק והכתום למעלה משום מה מפריעים לי קצת בעין. קצת יותר מדי צבעוני לדעתי. יש מספיק צבעים מהתמונות.
בסך הכל הסתדרת לא רע עם כל מגילת הטקסט.

• הוסף לסימניות
התמודדת יפה. גם אני חושבת שריך להיות קשר בין ימין לשמאל. אבל זה מקסים.

• הוסף לסימניות
הצבעים של המודעה לא קשורים בכלל לצבעי התמונות בצד ימין. לדעתי זה ממש מפריע, יש כאן המון צבעים.
מבחינת הסידור - יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
צד ימין - מדהים לדעתי. צד שמאל גם יפה רק ששם הפריע לי 2 דברים:
1. המשולש בצד שמאל למעלה. אם חייבים אותו אז אולי כדאי לעשות אותו בצבע אחר.
2. הצבע של ה"שלטים" בצד שמאל של המודעה.

• הוסף לסימניות
מאד יפה.
רק מפריע לי: המשולש בצד שמאל למעלה. וריבוי הגוונים.
2 התמונות העליונות נחמדות, ה2 התחתונות הרבה פחות.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה אבל הפונט של הכתב יד לא ברור בכלל

• הוסף לסימניות
יפה מאד! הסתדרת מעולה עם כמות המלל והיא לא נראית גדולה בכלל במצב הזה.

את המשולש בצד שמאל למעלה תצבע בורוד פוקסיה כמו בתמונה העליונה, ואת הכרזות הצבעוניות ששמת במאוזן תצבע בפוקסיה וורוד בהיר (גם כמו בתמונה) לסירוגין.
את הכותרת תצבע בפוקסיה עם סטרוק בהיר והצללה, וכן את ה- מבצעים חמים לרגל החג, ולדעתי זה יוסיף המון.

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה
לטעמי כדאי להשתמש בצבעים שקיימים בתמונות

• הוסף לסימניות
מודעה נהדרת ומקסימה!!!
אך לפי השם, ולפי התמונות הייתי בטוחה שזה מודעה למסעדה וכו'

:confused:נקודה למחשבה....

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות המחכימות.

את שם החנות לא אני המצאתי... מה לעשות שיש לאנשים רעיונות מקוריים לשמות עבור העסקים שלהם...?

R-Design, תודה על ההערה לגבי הצבעים. אנסה את מה שאמרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה