כללי מודעה | הצלה בית שמש

• פותח הנושא אליהו פריד
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זהו פרט שאיני יודע.
אבל לא נראה לי שבקורס בסיסי מעניקים תעודות

• הוסף לסימניות
אני עברתי קורס עזרה ראשונה- גם אם מקבלים 100 (כשלומדים את החומר 3 פעמים..) לא מקבלים תעודות

• הוסף לסימניות
גם אם מקבלים תעודה, אם לא עובדים בפועל תוקפה פג לאחר זמן מה [איני זוכר כמה]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיפוגרף;143254:
זהו פרט שאיני יודע.
אבל לא נראה לי שבקורס בסיסי מעניקים תעודות
תעודות מקבלים מקורס של 44 שעות אקדמיות (כמובן שאני מדבר על תעודות המוכרות על ידי מד"א).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפאל;143271:
גם אם מקבלים תעודה, אם לא עובדים בפועל תוקפה פג לאחר זמן מה [איני זוכר כמה]
תוקף התעודה הוא שנתיים.
לאחר מכן, יש צורך לעבור קורס רענון פעם בשנה.

• הוסף לסימניות
וואו - חזק ומפחיד

• הוסף לסימניות
אם הגזירה כ"כ גרועה אז הייתי מציע אולי להוסיף טיפה glow, זה יטשטש טיפה את הקצוות החדים האלה.
השגת את מה שציפית לקבל! מודעה חזקה ומושכת את העין, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אז מתי????
חסרים סימנני הקריאה!
חוץ מזה, הרעיון, הביצוע, משהו משהו. אי אפשר להישאר אדיש, וזו בעצם המטרה.

• הוסף לסימניות
התמונה של הבובה שוכבת ממש מעוררת דחיה וממילא לא נעים להביט במודעה כולה. זו דעתי. כשראיתי את המודעות הקודמות של הצלה עם התמונה הזו- פשוט הזזתי את הראש ממנה, ולא ראיתי אפילו מה כתוב. קח לתשומת ליבך.

• הוסף לסימניות
מה דוחה בבובה ללא שום טיפת דם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמע;143404:
התמונה של הבובה שוכבת ממש מעוררת דחיה וממילא לא נעים להביט במודעה כולה. זו דעתי. כשראיתי את המודעות הקודמות של הצלה עם התמונה הזו- פשוט הזזתי את הראש ממנה, ולא ראיתי אפילו מה כתוב. קח לתשומת ליבך.

מסכימה. הדימוי מרתיע, וכל הקונספט עובד על הפחדה גסה ודי ילדותית (גם עניין ה"מת").
אבל זה עניין של טעם, כנראה. או באמת של קוצר זמן - אבל זה כבר תירוץ טוב לעיתון, ולא לביקורות כאן, לדעתי. הרי כל העניין הוא שנלמד לפעמים הבאות, לא? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה