מודעה זורמת...

• הוסף לסימניות
לשבח או לגנאי?
דווקא אני ממש לא החברתי לפס שחוצה את הפרצוף של הילד...
לטעמי היה מתאים הרבה יותר שילוב של מים מתפרצים.
אבל שוב, לטעמי.

• הוסף לסימניות
גמני לא התחברתי למודעה
לדעתי אין קשר בין המילים לתמונה

עם התמונה הזאת הייתי מצמיד את הפס של המים לאף של הילד (דומה קצת לחמצן)
"הילד שלך צריך את זה כמו אויר לנשמה"
אם על אויר אתה מקפיד שיהיה הכי נקי אז תקפיד גם על המים ;););)
אולי

• הוסף לסימניות
נועם כבר ניסו את כל משרדי הפרסום, אבל היה שווה כל הגילגול הזה כדי שיגיעו בסוף למי שבאמת יודע איך לפרסם אותם.
שאפו ענק!

• הוסף לסימניות
אם הוא כן יודע איך לפרסם אותם
אז למה הוא לא עושה את זה נכון????

• הוסף לסימניות
כמו כל משרדי הפרסום הגדולים יש להם מודעות מוצלחות ויש פחות מוצלח ויש ממש לא מוצלח

זה הראשונה שלהם שלא מוצלח

זה אומר שהם בעליה;)

• הוסף לסימניות
אני לא אהבתי בכלל, יש לי תחושת חנק כשאני רואה את המודעה, וממש לא בא לי לראות מים, רק לברוח מהם..................

• הוסף לסימניות
הערה עיצובית - חפץ שנמצא במים נראה מעוות, נדרשת כאן עוד עבודה פוטושופית לשוות לילד תחושה שהוא נמצא במים.
הערה אימהית - אוי... זה נורא מסוכן להיכנס ככה למים קרים ישר מהחום, אפשר לחטוף מזה התקף לב או דלקת ריאות ל"ע ---

• הוסף לסימניות
לא מתאים לאותנטי.

• הוסף לסימניות
לחלוטין לא אותנטי,
כנראה שמישהו שם התפטר.

• הוסף לסימניות
הילד נראה מאוד רגוע ולא סובל בכלל מהחום -אז זה לא משדר את מה שצריך

• הוסף לסימניות
דוקא הילד נראה ממש מזיע וסובל.

• הוסף לסימניות
כשהילד חוזר אדום כמו עגבניה... הוא אדום.
אבל תסבירו רק, איך וכיצד האדים לו גם השיער?

• הוסף לסימניות
רק אותי הגעילה התמונה?
זה ממש לא נעים לראות ילד כזה נוטף מזיעה מתוך דפי העיתון...

• הוסף לסימניות
העסק כאן מאד 'זורם' לי

• הוסף לסימניות
מבחינה אסטרטגית, אני חושב שהמהלך הוא נכון,
אנחנו לא רק בר מים 'שומר שבת', יש לנו גם ערך במוצר עצמו (ולא ערך טכני כמו שבת, שכמובן הוא חשוב ביותר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;n5006204:
מבחינה אסטרטגית, אני חושב שהמהלך הוא נכון,
אנחנו לא רק בר מים 'שומר שבת', יש לנו גם ערך במוצר עצמו (ולא ערך טכני כמו שבת, שכמובן הוא חשוב ביותר)

גם אם המסר נכון, הוא לא מובן לא מהויזואל במודעה, ולא מהקופי.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בפרסום.

אני כן יודעת מה עושה לי טוב בעיניים.

המודעה הזו עשתה לי רע, ורק חיפשתי לדפדף הלאה...

המשוואה שנוצרה אצלי: נעם = רע

• הוסף לסימניות
כבר לא נעים לשבח אחרי כזה מבול
אבל אני רוצה בכל זאת

הכיפה מידי גדולה לטעמי
וזה מראה על גיור לחומרה לכאורה
הילד עם מבט שובב וזה מאה שבצילמים היה בסדר
והקשר שאני הצלחתי להבין זה שלמים של נועם יש טעם/מראה /ריח /של משחת שיזוף/משחה נגד כווית

טוב מה לעשות לא מצאתי באמת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה