כללי מודעה חדשה סים תיקשורת

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כהמשך לזה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=69150

זה מה שהלקוח רוצה,
רק לוגו וכיתוב.
הוא מתעקש על לוגו של פלאפון גם היות וזה 80% מהמכירות שלו,
אני טוענת שזה לא לעניין,

מה אתם אומרים על המודעה, ועל עניין הלוגו של פלאפון במודעה

חו"ד כמו תמיד חשובה מאוד

קבצים מצורפים

• מודעה שים חדשה.jpg
    KB 34.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אין ספק שזה מקצועי
ביצוע נעים ויפה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

אבל, אם הוא רוצה למתג את עצמו כסוכן של פלאפון, אולי היה עדיף להשתמש בגריד דומה לשל פלאפון, דהיינו רקע לבן עם שימוש בכחול של פלאפון ואולי גם בפונט שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;538023:
יפה מאוד!

אבל, אם הוא רוצה למתג את עצמו כסוכן של פלאפון, אולי היה עדיף להשתמש בגריד דומה לשל פלאפון, דהיינו רקע לבן עם שימוש בכחול של פלאפון ואולי גם בפונט שלהם.
בחנות הזאת יש "בעיה" מסויימת

שבהתחלה יצאנו עם המודעות בצבעים הנ"ל וכמו המודעה הראשונה שהעליתי,
ובהמשך הוא חילק את הפרסום ל-2.
מודעות בסגנון המודעה הראשונה שהעליתי,
והמודעות שדיברו על פלאפון אכן היו בגריד של פלאפון, ודי מזוהים עם העיצוב של פלאפון.

כאן צריך להשאר עם המיתוג של החנות הראשונה (כי בכ"ז הוא לא רק פלאפון, ולא מוכר רק את המכשירים שלהם, מה גם שהוא מוכר עוד מבחר מוצרים) ולכן בא הלוגו של פלאפון כדי לתת לו במה מספיק מכובדת

לגבי הפונט---זה הפונט של פלאפון, שבלי קשר אליהם השתמשי בו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;538027:
בחנות הזאת יש "בעיה" מסויימת

שבהתחלה יצאנו עם המודעות בצבעים הנ"ל וכמו המודעה הראשונה שהעליתי,
ובהמשך הוא חילק את הפרסום ל-2.
מודעות בסגנון המודעה הראשונה שהעליתי,
והמודעות שדיברו על פלאפון אכן היו בגריד של פלאפון, ודי מזוהים עם העיצוב של פלאפון.

כאן צריך להשאר עם המיתוג של החנות הראשונה (כי בכ"ז הוא לא רק פלאפון, ולא מוכר רק את המכשירים שלהם, מה גם שהוא מוכר עוד מבחר מוצרים) ולכן בא הלוגו של פלאפון כדי לתת לו במה מספיק מכובדת

לגבי הפונט---זה הפונט של פלאפון, שבלי קשר אליהם השתמשי בו.

ולכן מה? בגלל שהוא סוכן מורשה של פלאפון - הלוגו של החברה הזו אמור לפתוח את המודעה? לא נראה לי שזה נכון מקצועית. זה מבלבל מאד, לא מבינים מי פה המלך! חייב להיות שינוי במיקום. חייב.
המודעה הקודמת היתה מגניבה, משום שהיא לא רגילה. אבל שיקול דעתו של הלקוח הפעם היה נבון ביותר. זה היה מידי "לפרצוף"... הזכיר לי קצת את ההתלהבות של הילדה הקטנה שלי שרוצה להראות לי את יצירת הפאר שהביאה מהגן והיא מקרבת לי את הדף עד שהוא נוגע באף...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;538074:
ולכן מה? בגלל שהוא סוכן מורשה של פלאפון - הלוגו של החברה הזו אמור לפתוח את המודעה? לא נראה לי שזה נכון מקצועית. זה מבלבל מאד, לא מבינים מי פה המלך! חייב להיות שינוי במיקום. חייב.
המודעה הקודמת היתה מגניבה, משום שהיא לא רגילה. אבל שיקול דעתו של הלקוח הפעם היה נבון ביותר. זה היה מידי "לפרצוף"... הזכיר לי קצת את ההתלהבות של הילדה הקטנה שלי שרוצה להראות לי את יצירת הפאר שהביאה מהגן והיא מקרבת לי את הדף עד שהוא נוגע באף...

: )
מבחינתו שניהם צריכים לקבל את אותה במה...היות והוא היחידי המורשה פה בעיר,
ממש מתעקש...

איפה את מציעה למקם את הלוגו של פלאפון,
לי הוא ממש תקוע.

• הוסף לסימניות
אני אם הייתי רואה מודעה כזו הייתי מבין שהוא מוכר רק פלאפון ולא משהו אחר מכיון שזה מה שהמודעה מדברת
אבל עם הלקוח מתעקש זכותו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חץ גראפיק;538079:
אני אם הייתי רואה מודעה כזו הייתי מבין שהוא מוכר רק פלאפון ולא משהו אחר מכיון שזה מה שהמודעה מדברת
אבל עם הלקוח מתעקש זכותו

אבל אני יודעת שזאת טעות,אז אני גם מתעקשת...
אני חושבת שזה שדבר ראשון כתבתי שהוא סוכן מורשה של פלאפון בבולד מספיק,
לא צריך יותר...

• הוסף לסימניות
כולם אומרים היום מה שאמרתי לך אתמול...
שימי את הלוגו שח פלאפון במקום הראוי לו....במודעה אחרת

• הוסף לסימניות
אני דווקא לא חושבת שזה כל כך לא חכם שעסק קטן ירכב על מותג ענק.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שהוא יוסיף עוד כמה לוגואים בקטן של עוד כמה חברות וכמובן שיכלול גם את פלאפון, אז אולי זה ישדר קצת יותר טוב את מה שהוא עושה.

• הוסף לסימניות
ממש לא מובן שהוא מוכר עוד סוגים של פלאפונים - מחברות אחרות.
הפרט ה'שולי' הזה רשום באותיות הקטנות, ולא בשורה הראשונה,
ממש לא לענין.
המודעה נקיה ויפה,
אני עדיין באבל על הקודמת...

• הוסף לסימניות
הויז'ואל מקצועי ונעים מאוד לעין,
בקשר ל"פלאפון" ברור שזה לא לכתחילה אבל אם הוא מתעקש- זכותו!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
אני הייתי מזיזה את כל העסק שמאלה, זה יראה יותר טוב.
אם הוא מוכר רק פלאפונים- אז מצוין. אם לא- אז לא הכי מצוין.... :)

• הוסף לסימניות
לענ"ד

זה יפה מאוד וזה בסדר גמור
מה גם שזה לא מודעה ראשונה שלו בעיר ורואים כל שבוע פרסומת שלו
מה שכן הערה
אם הכיוון הוא מודעה ריקה עם שתי המשבצות באמצע שלדעתי הם מדהימות והופכות את המודעה לשונה ומיוחדת

הייתי שוקל אולי להשאיר אותה ריקה גם בחלק התחתון שלה
ואת הטקס להניח בחלק התחתון של המודעה כסטריפ, אבל זה כמובן ענין של טעם

או אולי להעלות את הטקסט יחד עם המשבצות שיהיה את אותו מרווח בין החלק העליון לחלק התחתון של מ=המודעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה