נכתב ע"י דוריה;1915467:אשמח לחו"וד
הלוגו עדיין בגלות, עוד לא מצאתי לו מקום, אשמח להצעות
תודה
נכתב ע"י בית;1915473:מודעה נקיה ועדינה.
אבל איפה התזכיר לבגדי נשים?
ברגע ראשון - היה נראה לי מודע נופש...
נכתב ע"י דוריה;1915481:יש לך רעיון?
את מתכוונת מצד הטקסט או מצד העיצוב?
נכתב ע"י סתם;1915590:דווקא אני חשתי שרצתה להעביר
קטע של אוורור
אבל מה אולי המסר לא עבר נכון
- קודם כל עכשיו חורף - עכשיו מחפשים איך להתכבל
הצפון עושה לנו קר
- אם חייבים את התמונה הזאת - אולי באווירה של חורף
או לשים מקופל כמה פריטים מהחנות
- או לשים לטיריבונות (ככה קוראים להם?) צעיפים חורפיים
ואז בכלל זה יעביר מסר אחר
בהצלחה!
נכתב ע"י דוריה;1915610:תודה לך על התגובה המושקעת
אני חושבת שהעיקר פה לבטא נוחות, לא חמימות, משום שמדובר על בגדי בית ובתוך הבית בדר"כ חם ולא צריכים צעיף או סוודר אלא מחפשים בגד שיאפשר לבצע את עבודות הבית והטיפול בילדים באופן נוח ומשוחרר וזה מה שניסיתי לבטא ע"י התמונה
המסר אמור להיות- את יכולה לעשות את כל מה שאת צריכה בבית באופן הנוח ביותר וגם להרגיש טוב עם איך שאת נראית
אשמח להצעות כיצד ניתן לבטא את המסר באופן מדויק יותר
נכתב ע"י סתם;1915619:תחפשי תמונה שתבטא את הנוחות
שדה כותנהוכו...
נכתב ע"י טיגר;1915720:הייתי בטוחה שזו הפרסומת של נט פרי עד שהתעמקתי בכיתוב...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים