כללי מודעה חנות נעליים

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד גם לגבי הלוגו,

הצבעים הם דרישת הלקוחה,
כמו"כ דרישה נוספת שזה יהיה קשור איכשהו לנעלי פפאיה-היות ורוב החנות היא נעלי פפאיה,

רק המודעה הראשונה תיהיה כזאת, בשאר יופיעו תמונות של דגמים.

הכיתוב כרגע הוא סתם משהו שיצא בשליפה, לא להתייחס אליו

קבצים מצורפים

• סטפסנעלים.jpg
    KB 154.9 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מאד אהבתי!
אין אפילו על מה להעיר:)

• הוסף לסימניות
רק אולי הייתי מורידה את הנקודות השחורות בתוך הנעל ומשירה רק את הצבע האפור.

• הוסף לסימניות
מדהים! פשוט מושלם!!

• הוסף לסימניות
איזה טקסטורה מדהימה!
מודעה יחודית ויפה.

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

• הוסף לסימניות
הרקע מאחורה מיוחד ולא שגרתי. אהבתי אותו.
עשוי בטוב טעם!

• הוסף לסימניות
יצירה מיוחדת

כמו תמיד...

• הוסף לסימניות
שונה ויפה,
(אם כי אני באופן אישי פחות התחברתי לסגנון...)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרקע עדין ומקסים.
היה ניתן למצוא קומפוזיציה מעניינת יותר (לא חייבת להיות קומפוזיציה סגורה, אגב) לנעליים שבמרכז, ובכך להפוך את זה ממודעה טובה למודהע מצויינת.

• הוסף לסימניות
מקורי, יחודי , חדיש . אהבתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;542498:
הרקע עדין ומקסים.
היה ניתן למצוא קומפוזיציה מעניינת יותר (לא חייבת להיות קומפוזיציה סגורה, אגב) לנעליים שבמרכז, ובכך להפוך את זה ממודעה טובה למודהע מצויינת.

אם היית יודעת כמה שניסיתי...אבל זה פשוט לא היה נראה טוב...
אם יש לך רעיון מסוים שעלה לך, אשמח לשמוע..

מה שאני ניסיתי זה קרופ בצד שמאל לנעליים,

עדיין אני מחפשת משהו שיבטא יותר פתיחה של משהו חדש..נראה.מקווה שאמצא,
עד הרגע האחרון שהמודעה חייבת לצאת אני פתוחה לשינויים....

• הוסף לסימניות
שאלה - למה בעצם הנעליים מצויירות?
אני חושבת שנעליים אמיתיות - מצולמות על הרקע המצוייר, אולי כשחלק מהציורים "עולים עליהן" היו בולטות יותר ונותנות תוצאה יותר ייחודית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה