כללי מודעה לאלמי בית ישראל

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הרבה זמן לא העלתי עבודה תודה למגיבים

קבצים מצורפים

• מודעת 25.jpg
    KB 837.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
השילוב של התמונות כבד ועמוס מידי. אולי תשארי עם החסידים שרוקדים שליוו אותם עד עכשיו ואולי תמונה אחת של אוכל/אולם/כסא כלה/חופה וכו'

• הוסף לסימניות
חמוד.
יש גם מקומות שהחיבורים שם לא משהו.

• הוסף לסימניות
במודעה יש פוטנציאל
עכשיו היא קצת עמוסה
אני הייתי ממליצה להוריד תמונות (מבחינת יהיה עדיף תמונה אחת יפה וברורה)
את הדמויות שציירת להגדיל בעשרות אחוזים
ולהוריד חלק מהם.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
במודעה יש פוטנציאל
עכשיו היא קצת עמוסה
אני הייתי ממליצה להוריד תמונות (מבחינת יהיה עדיף תמונה אחת יפה וברורה)
את הדמויות שציירת להגדיל בעשרות אחוזים
ולהוריד חלק מהם.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
המחשבה שמאחורי להראות קצת מה25 שנה שעברו ולתת מראה שונה מכל האולמות שבדרך כלל שמים תמונה טובה בגדול

• הוסף לסימניות
נראה לי שהמסגרת מאחורי ה"25" היא מיותרת

• הוסף לסימניות
אמממ... הרעיון יפה, אבל איפה שהוא אני חושב שהעומס של התמונות גורם קצת אי נוחות ואי בהירות.
- הייתי מנסה להגדיל את הציורים קצת ולהוריד את הנגנים (חוץ מהכנר). גם מציב אותם קצת שונה ממיקומם הנוכחי.
- אולי להוריד קצת מכמות התמונות, או לחילופין אולי ליצור מהתמונות את המספר, משהו כגון המצורף..(סליחה על האיכות והעקמימות... זה מה שהצלחתי לעשות באמצעים העומדים לרשותי כעת..)
הצלחה

קבצים מצורפים

• try1.jpg
    KB 23.7 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה