כללי מודעה לגן פרטי.

• הוסף לסימניות
יש צורך לשנות משהו? להוסיף?

אמור להיות מודעה לגן פרטי.
לא משהו מפוצץ.

קבצים מצורפים

• רותי גולדברג.jpg
    1.1 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאית שאני יכולה לתת חו"ד על העיצוב אבל עדיף אולי 7:30-2:00 במקום =, לא?

• הוסף לסימניות
לדעתי עמוס מידי

אפשר להוריד את הדמויות בשחור לבן
לרכז את ה'כוכבים'
כדאי לשנות לפונט יותר קליל וילדותי
הרקע למטה - יפה ומתאים (צבעי cmyk?)

סה"כ יפה ומנוסח היטב

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי:
1. בשורה הראשונה: פיתוח מיומנות מקצועי ובשורה אחרת: בשפה, חשיבה וכו'.
2. רווח זהה בין השורות.
3. הזזת הכוכב כדי לא להסתיר את הכיתוב.
4. הורדת התמונות בשחור לבן3
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חמודייי...לדעתי הדמויות בשחור לבן מיותרות ואת ה"כוכבים" למעלה תצמידי שיהיו קרובים אחד לשני ויהיו מקבילים לשלט

• הוסף לסימניות
הייתי מוסיפה שמים ויקטורים למודעה

• הוסף לסימניות
תוסיפי רקע!
ותנסי להשאיר רק את האיורים ההכרחיים

• הוסף לסימניות
תודה לכל הערות והארות.
החכמתם אותי...

ועכשיו?

קבצים מצורפים

• גן.jpg
    KB 409.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה. השלט באוויר - תצמידי אותו ימינה. הדמות שנותרה לה בשחור לבן מיותרת. 2 - עדיף 14:00. אותי הכוכבים קצת "דוקרים". אפשר בבלוני דיבור, או משהו אחר יותר מרוכך (עננים?)

• הוסף לסימניות
יפה. השלט באוויר - תצמידי אותו ימינה. הדמות שנותרה לה בשחור לבן מיותרת. 2 - עדיף 14:00. אותי הכוכבים קצת "דוקרים". אפשר בבלוני דיבור, או משהו אחר יותר מרוכך (עננים?)

• הוסף לסימניות
האם המודעה עם רקע השמים לא הפכה לכעין דף רקע ולא סתם דף פרסומת?
אם היא תצלם זאת בשחור לבן איך זה יראה?

מודה מאוד על תגובותיכם.

• הוסף לסימניות
אין מה להשוות בין המודעה ה-1 ל-2!!

• הוסף לסימניות
מודעת הגן

פרסומת חמודה מאוד,
שחור לבן יצא בוץ.
אם היא רוצה ש"ל תעצבי לה בשחור לבן נקי ללא מעבר ואפור.

לעיונכם מודעה שעיצבתי ג"כ לגן פרטי, שנה שעברה כשנפתח, והשנה פעם נוספת.

קבצים מצורפים

• גן חני תשעא.jpg
    KB 153 · צפיות: 21
  • גן חני.jpg
    KB 135.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפות מאוד המודעות.

הצבעים כהים מאוד ולכן בשחור לבן יצא בוץ :)(נהניתי מההגדרה)

(מהיכן הבובה החמודה למעלה? והילדות החמודות למטה?)

• הוסף לסימניות
כלנית המודעות שלך ממש יפות. מה שיכול לשדרג זה הצללות מתחת הדמויות, כדי שיהיה חיבור ואיחוד בין התמונות לאיור הוקטורי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה