כללי מודעה לדיסק שירי פסח

• הוסף לסימניות
אני מרגישה שעמוס מדי. מה אפשר לעשות?
תודה!

קבצים מצורפים

• Modaa_A3 copy.jpg
    KB 433.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יפה, אבל קבלי כמה הערות ישירות:

תיפטרי מהפונט המזעזע, ותחליפי את השחור-של-האבלים למטה,
אפשר לוותר בחפץ לב על ההשתקפות למטה,
ותנסי לחלק לעצמך איפה המקום לכותרת, איפה לאמצע ואיפה ללמטה, ושלא יהיה סלט מכולם

• הוסף לסימניות
יפה, אבל קבלי כמה הערות ישירות:

תיפטרי מהפונט המזעזע, ותחליפי את השחור-של-האבלים למטה,
אפשר לוותר בחפץ לב על ההשתקפות למטה,
ותנסי לחלק לעצמך איפה המקום לכותרת, איפה לאמצע ואיפה ללמטה, ושלא יהיה סלט מכולם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;366457:
יפה, אבל קבלי כמה הערות ישירות
קצת ישירות מדי... אבל תודה על ההתייחסות.
לצערי אין זמן לתקן, הלקוח אוהב את זה ככה ולוקח את זה.

• הוסף לסימניות
כעיקרון ההערות אכן נכונות, אבל בכל אופן הסך הכל יפה מאד.
דווקא השחור לא מפריע לי בכלל. אפשא לנסות צבע אחר - בתנאי שהוא לא יהפוך את זה לבלגן נוסף.
להחליף פונט ל "הא לחמא" גם אני ממליצה.

• הוסף לסימניות
או.קי. אם זה סופי - אז זה סופי, וממש לא נורא שהפונט יישאר. הסך הכל יפה מאד, ועשית לי חשק לקנות את הדיסק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה