כללי מודעה להגרלה

• הוסף לסימניות
הערות והארות יתקבלו בברכה

קבצים מצורפים

• finel-web.jpg
    KB 760.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אני קצת עייף בשביל להגיב עכשיו...
בגדול מודעה יפה מאוד!!
אולי היא קצת כבדה, תנסו להוריד כל מה שנראה לכם מיותר,
לדוג', את הגלים האלו מתחת ההגרלה השנתית הייתי מוריד.

הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
הערה קטנה בענין העברית:
"כמדי שנה תתקיים..." ולא "יתקיים.." - ההגרלה היא בלשון נקבה,
ואולי היה עדיף לשנות את הסדר של הטקסט:
כמדי שנה תתקיים (פונט קטן)
ההגרלה השנתית (פונט גדול) בסמוך לציין יותר ברור "מגבית" - עכשיו בקושי מבחינים בזה - כמובן, אם חשוב להם לציין את העובדה הזו.
וכל ההמשך כרגיל

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
המודעה יפה מאוד
הייתי משנה את הפונט של הקוביות.
ואת פונט התוויות מימין ושמאל (תשס"ו וכו)
הגלים מתחת להגרלה השנתית למחוק-עיטור עדין יותר
התמונות מימין ושמאל לא ממלאות את כל שטח ההמסגרת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מאוד אוהב

תקטין טיפה את התמונות שיהיה קצת ספייס
את הכרטיסי הגרלה הייתי צובע בשחור כמו ברקע של הלוגו

• הוסף לסימניות
נאה מאוד, אך כהה מדי לטעמי
[QUOTE][/QUOTE]

• הוסף לסימניות
השינויים שהספקתי לעשות לפני שהקובץ ירד לדפוס

קבצים מצורפים

• finel 1.jpg
    KB 800.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יפה ,משהו מפריע לי בריבועים ,אולי להקטין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה