כללי מודעה להופעה המשך לאשכול קודם

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול הזקן הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=75541
רק עכשיו עשיתי תיקונים ואני צריכה לסיים...
אשמח לחוות דעת בקשר להצללות, לטיפוגרפיה וכו'
וגם לשאלה שלא כ"כ אוהבים בכמה הייתם מתמחרים כזו עבודה:confused:

קבצים מצורפים

• איך ווארט 3.jpg
    KB 285.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
זו המודעה הקודמת לפני התיקונים...

קבצים מצורפים

• איך ווארט 2.jpg
    KB 302.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אין מה להשוות מה מעשית שם ממש שידרג את המועדה
מה שכן קצת מציק לי המדרגות אולי זה שהם אמורות להיות משולש ולא מרובע

נ.ב. איני אוהב את תפקיד ראש העדר ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;598800:
אין מה להשוות מה מעשית שם ממש שידרג את המועדה
מה שכן קצת מציק לי המדרגות אולי זה שהם אמורות להיות משולש ולא מרובע

נ.ב. איני אוהב את תפקיד ראש העדר ;)

ניסיתי לעשות את המדרגות משולש והיה נראה יותר גרוע לדעתי... מה גם שאני לא בטוחה אם זה צריך להיות לגמרי ריאלי.

• הוסף לסימניות
שתי המודעות ממש דומות! זה נורא יפה, נותן אווירה מיוחדת, אבל אני לא רואה את ההבדל!! בעצם במבט שני.. השניה מלוטשת יותר, והתאורה מאחור (אור על הדשא) יותר יפה. השורה הכי תחתונה - כהה על רקע כהה, אולי כדאי בלבן?

• הוסף לסימניות
יש פה בעיה עם תאורה...

האור על הילד מגיע מלמעלה מאחוריו, למרות שמקור האור העיקרי בתמונה הוא ממעלה המדרגות. גם ההצללה לא הגיונית מאותה סיבה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון.
לדעתי האפקט של "איך ווארט" מדי כבד לערב שירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י alizae;598893:
אהבתי את הרעיון.
לדעתי האפקט של "איך ווארט" מדי כבד לערב שירה.

זה לא ערב שירה זה הופעת בנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;598782:
בהמשך לאשכול הזקן הזה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=75541
רק עכשיו עשיתי תיקונים ואני צריכה לסיים...
אשמח לחוות דעת בקשר להצללות, לטיפוגרפיה וכו'
וגם לשאלה שלא כ"כ אוהבים בכמה הייתם מתמחרים כזו עבודה:confused:

לא אהבתי את הטיפוגרפיה, אולי תשחקו עם הצבעים

• הוסף לסימניות
הנגטיב הכחול יושב קצת מידי גבוה. גורם לתחושה לא מספיק יושבת, מוצקה, קצת מעופף. מספיק קו דק של דשא למטה.
לגבי הטיפוגרפיה, כפי שציינו - חייב עיבוד. אין סיבה להשתמש בפונט של המילים איך ווארט.
המלל של פרטי ההופעה, צריך להיות גדול יותר - למלא את המלבן הכחול. פונט אחר, ישבור את המונוטוניות בעבודה.
שירת הנשמה, להוריד מעט למטה - ליישר בקו עליון עם איך ווארט.
בסה"כ - יצירה מעניינת והתקדמות טובה לאחר ההצללות.

• הוסף לסימניות
מכיוון שאני בטבעי חלק מן העדר, אני מצטרף להערות קודמיי.. :D

ועכשיו ברצינות,
כל עניין התאורה הוא בעייתי, כרגע ישנו מקור אור אחד (הבזק האור ממעלה המדרגות) ואילו האלמנטים עצמם בעלי מקורות אור שונים לגמרי. אפשר לראות זאת בילד ואפשר לראות זאת בצל של המדרגות.. הצל צריך ליפול אחורה אל מאחורי הילד ולא תחת המדרגות. וגם הילד צריל לקבל הצללה משלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה